Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου ευχαριστούν με ανακοίνωσή τους όλους τους χορηγούς που στάθηκαν και φέτος στο πλευρό της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:

«Ο Πρόεδρος το Δ.Σ. και η Επιτροπή Μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσους βοήθησαν και αυτή τη χρονιά το σωματείο μας και συγκεκριμένα το τμήμα μπάσκετ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ξενοδοχείο Galaxy, στην οικογένεια Οικονόμου

Γιάννη και Ιπποκράτη, και στο έξοχο προσωπικό του ξενοδοχείου για

την άψογη εξυπηρέτηση τους καθώς και στην εταιρία Οικονόμου Security.

Στην ANEK SUPERFAST και στην ΕΚΑΣΚ για την πολύ σημαντική προσφορά τους στις μετακινήσεις της ομάδας μας με τα πλοία της εταιρίας, σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στα S/M Χαλκιαδάκης, στην εταιρία Deltanet Travel-Βαμιεδάκης Μιχάλης, στην εταιρία Τάλως ΑΤΕ- Αθουσάκης Ζαχαρίας, στην εταιρία Βότομος Α.Ε. Νερά ZARO’S, στη CYTA και στο γυμναστήριο Candia Maris.

Στην εταιρία Hamed Χαλαμπαλάκης ΑΕΒΕ, στο Ιατρικό Κρήτης, στα Φαρμακεία Δουλουφάκης, στην Κάβα Ζωγραφάκης, στο κατάστημα Χαριτάκης Έπιπλα-Εξοπλισμοί, στην εταιρία Προκάτ Προβιδάκης, στην εταιρία Cad Services Βουτηράκης Νίκος, στα Cosmos Sport,

στο Cafe Μπουμάκης και στην εταιρία Κορώνη Α.Ε., στο Τυπογραφείο Καρπαθιωτάκης, στην Κάβα Δανδούτης, στην Ξυλεμπορική Κρήτης Α.Ε. Αναστασάκης, στα Ζαχαροπλαστεία Galletto-Kατσικάκης Άρης,στην Κάβα Δρόσινα, και στη Μπουτίκ του ΟΦΗ για την στήριξη τους.

Ακόμα ευχαριστούμε θερμά το εστιατόριο-πιτσαρία Grand, την Καντίνα Μανολιό και το εστιατόριο Λίγο Κρασί Λίγο Θάλασσα για τη στήριξή τους όλη τη χρονιά.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους ιατρούς κ. Αντωνακάκη Παναγιώτη, Βερερουδάκη Γιώργο και Κακαβελάκη Κυριάκο και στον Ερυθρό Σταυρό που στήριξαν την ομάδα μας σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και έδιναν δυναμικά το “παρών” στους αγώνες της αντρικής μας ομάδας καθώς και των ακαδημιών. Ευχαριστούμε επίσης και τους ιατρούς Νικηφόρο Αντώνη και Τολούδη Παράσχο. Ευχαριστούμε θερμά τον ιατρό κ. Χατζηπαύλου Αλέξανδρο καθώς και όλους τους ιατρούς που συμμετείχαν στην επέμβαση του αθλητή μας Κιτσούλη Βασίλη,καθώς και το «Ασκληπιείον Κρήτης».

Ευχαριστούμε το κατάστημα παπουτσιών BATA, τις Σαλάτες Οικονομάκης,

την εταιρία Τροχοκίνηση, την εταιρία Cocomat, τις Ασφαλιστικές Υπηρεσίες «Εξασφαλίζω» Πλατάκης Γιώργος, την εταιρία Expertaste Αφοί Πασπαλάκη, το κατάστημα «Καλτσομάνια» και το Cardiocare Καρδιολογική Φροντίδα-Αναγνωστόπουλος Σωτήρης για την προσφορά τους στην Ακαδημία Μπάσκετ του ΟΦΗ. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Alpha News, Music Club 105,8, Kiss FM.

Εκ μέρους της Ακαδημίας Μπάσκετ ευχαριστούμε θερμά τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ για

τη σημαντική του συμβολή στις δράσεις της Ακαδημίας μας.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας

μας καθώς και σε όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας.

Η στήριξη σας ήταν σημαντική σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Σας ευχαριστούμε και ευελπιστούμε να σας έχουμε και στο μέλλον μαζί μας…».