Απο την Πέμπτη 3 έως την Κυριακή  6 του Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί μία γιορτή προς τιμήν της τέχνης στα γραφικά σοκάκια του Καμηλαρίου του Δημου Φαιστού.

Σε αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση θα δοθεί η δυνατότητα σε νέους αλλά και σε καταξιωμένους δημιουργούς να προβάλουν το έργο και την τέχνη τους.

(Ζωγραφική, σκιτσογραφία, δημιουργίες από πηλό, γυαλί, ξύλο, ύφασμα κτλ, κατασκευή κοσμημάτων, χρηστικών ή διακοσμητικών αντικειμένων, σπιτικών γλυκών, ποτών, εδεσμάτων και οτιδήποτε θα θελήσει κανείς να προβάλει ως μορφή τέχνης και τεχνικής).

Σε ένα δρώμενο σαν και αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να λείψουν οι μουσικοί και οι ερμηνευτές, οι θεατρικές ομάδες και οι ομάδες παιδικών δραστηριοτήτων, οι οποίοι καλούνται να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους σε κάθε γωνιά του χωριού.

Η ομάδα διοργάνωσης στηρίζεται στον εθελοντισμό ευελπιστώντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και έχει ξεκινήσει να δουλεύει για αυτή την ιδέα έχοντας την ελπίδα η γιορτή της τέχνης να γίνει θεσμός στη περιοχή της Μεσσαράς.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής δημιουργών - εθελοντών και ενδιαφερόμενους για το χώρο εστίας στο  email: [email protected] & facebook: Kamilarti-Art Kamilari