Του Θάνου Περβολαράκη

Την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί συγκλονισμένο το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα τη μικρή Άννυ από τη Βουλγαρία που σφαγιάστηκε από τον ίδιο της τον πατέρα, έσκασε σαν «βόμβα» μια καταγγελία για έκθεση ενός ανήλικου κοριτσιού, αλλά και της 19χρονης αδερφής της!

Η απίστευτη καταγγελία αφορά σε οικογένεια από μεγάλο χωριό της Μεσαράς με αρνητικούς πρωταγωνιστές τους γονείς, οι οποίοι καταγγέλθηκαν από τα ίδια τους τα παιδιά ότι τα κλείδωσαν έξω από το σπίτι!

Η απίστευτη ιστορία έγινε γνωστή όταν τα δύο κορίτσια 17 και 19 ετών κατέφυγαν στην αστυνομία ζητώντας τη βοήθεια των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ.

Οι πτυχές της δραματικής αυτής ιστορίας δεν έχουν γίνει γνωστές σε όλο τους το μέγεθος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο γονείς, όπως τουλάχιστον καταγγέλθηκε από τα παιδιά τους, αποφάσισαν να αλλάξουν κλειδαριές και να κλείσουν έξω από το σπίτι τα παιδιά.

Η ανήλικη μάλιστα βρήκε την πόρτα κλειστή, επιστρέφοντας χθες το μεσημέρι από το σχολείο. Την εικόνα αντίκρισε και η κατά ένα χρόνο μεγαλύτερη αδερφή της.

Οι γονείς ηλικίας 54 ετών ο πατέρας και 44 ετών η μητέρα σύμφωνα πάντα με την καταγγελία των παιδιών τους, προχώρησαν σε αυτή την πράξη, επειδή τα κορίτσια ήταν ζωηρά και δεν έχουν καλή συμπεριφορά... Η υπόθεση εξετάζεται με πολλή προσοχή από την Αστυνομία διότι αφορά σε ένα ανήλικο παιδί, το οποίο βρέθηκε έξω από το σπίτι του.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το ζευγάρι ήταν σε διάσταση το προηγούμενο διάστημα.

Ο πατέρας είναι εποχικός υπάλληλος σε δημόσια υπηρεσία, ενώ η μητέρα δεν εργάζεται.

Φαίνεται ότι έσμιξαν και πάλι τις τελευταίες ημέρες ή εβδομάδες και από κοινού προχώρησαν σε αυτή την αδιανόητη απόφαση, την οποία κατήγγειλαν τα παιδιά τους. Γι αυτό το λόγο άλλωστε συνελήφθησαν και οι δύο και κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκου.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι τα δύο αδέρφια κοιμήθηκαν στο σπίτι μιας φίλης τους προχθές το βράδυ και χθες το μεσημέρι κατέφυγαν στην αστυνομία για να καταγγείλουν τους γονείς τους. Από τις αρχές Πρόνοιας εξετάζεται τα δύο παιδιά να φιλοξενηθούν στο ίδρυμα που στεγάζεται στη Μονή της Καλυβιάνής.