Κίνδυνος να μην διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο αγώνες για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής υπάρχει μετά το χθεσινό τελεσίγραφο των ομάδων της κατηγορίας στον υφυπουργό κ. Λιάνη.
Οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ της Β’ Εθνικής μετά από σύσκεψη που είχαν με τον πρόεδρο της ΕΠΑΕ κ. Κανελλόπουλο με θέμα το χρέος του ΟΠΑΠ προς τα σωματεία για τη χορηγία του πρωταθλήματος, επισκέφθηκαν τον υφυπουργό κ. Λιάνη και του έθεσαν το θέμα ζητώντας άμεση λύση. Οι ομάδες απειλούν ότι, αν μέχρι την Πέμπτη δεν τους καταβληθεί το ποσό του 1 εκ. 400 χιλιάδων ευρώ που τους οφείλονται από τον περασμένο Δεκέμβριο για τη χορηγία του ΟΠΑΠ, θα προχωρήσουν σε αποχή για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.
Στη χθεσινή συνάντηση με τον υφυπουργό το “παρών” έδωσε εκπροσωπώντας τον Εργοτέλη ο πρόεδρος του Γιώργος Σουλτάτος ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος από την τροπή που πήραν οι εξελίξεις.
“Δεν ζητάμε χάρη αλλά τα χρήματα που μας οφείλονται και τα οποία ενέκρινε η Γ.Σ. της ΕΠΑΕ”.
Ο πρόεδρος του Εργοτέλη εκτιμά πως είναι πολύ δύσκολο να πάρουν οι ομάδες τα χρήματα αυτά μέχρι την Πέμπτη και είναι πολύ πιθανό να γίνει πράξη η απειλή για αποχή.
Να σημειωθεί ότι ο Εργοτέλης έχει λαμβάνειν το ποσό των 115.000 ευρώ.
Αγωνιστικά πάντως η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά καθώς βάσει προγράμματος ο Εργοτέλης αγωνίζεται το Σάββατο στην Πάτρα με τον Πατραϊκό.
Απ’το παιχνίδι αυτό θα λείψει ο τιμωρημένος Αποστολάκης και ο τραυματίας Πίρβου ενώ επανέρχεται ο Ανδρεαδάκης.

