Έστω και δύσκολα ο ΠΟΑ κατάφερε να νικήσει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μινωική με 1-0 και να παραμείνει κοντά στην κορυφή.

Στο 10ʼ ο Βρεττός Κ. με σουτ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ψαρουλάκη. Στο 40ʼ η Μινωική είχε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Γουργιώτη να βγαίνει τετ α τετ αλλά δεν κατάφερε να «νικήσει» τον Ματαλιωτάκη.

Στο 62ʼ′ ο Σαλταπίδας με σουτ πέτυχε το γκολ της νίκης για τον ΠΟΑ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ζαχαριουδάκης.

ΜΙΝΩΙΚΗ: Ψαρουλάκης, Κυπαράκης, Ντελία, Κουτσάκης, Χελά, Ρουμελιώτης, Κουτουλάκης, Καστελιανάκης (75ʼ′ Λέσι), Τσομπανάκης (75ʼ′ Βλάχος), Γουργιώτης, Δεληθωμαΐδης (82ʼ′ Δεληθωμαΐδης).

ΠΟΑ: Ματαλιωτάκης, Παπαδομιχελάκης, Βρεττός Κ., Πετράκης, Γιακουμάκης Γ., Σταυρακάκης, Γιακουμάκης Μ., Φραγκιαδάκης, Μπουτσάκης (90ʼ′ Τζιράκης), Μερτίρι (65ʼ′ Λυκούδης), Σαλταπίδας (90ʼ′ Βαλαβανόπουλος).

ΠΑΝΟΜ-ΑΟΤ 1-1

Στο τέλος κατάφερε ο ΠΑΝΟΜ να ισοφαρίσει και να σώσει την παρτίδα στο ματς με τον ΑΟΤ (1-1).

Και οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες για γκολ. Ο ΠΑΝΟΜ με τον Συσκάκη και ο ΑΟΤ με τον Χριστοδουλάκη.

Στο 64ʼ′ ο Καρβελάς με ένα σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Τυμπακίου (1-0). Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε στο 90ʼ′ όταν ο Κατσούλης Μ., με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έδωσε στην ομάδα του το βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Πολυχρονάκης.

ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριάδης, Πετσαλάκης, Κολλιακουδάκης, Κατσουλάκης Ι., Αργυράκης, Πατελής, Παρθενιάδης, Συσκάκης, Ντούριτς (65ʼ′ Πετράκης), Κατσούλης Εμμ., Τεπετός (87ʼ′ Μπελιβανάκης).

ΑΟΤ: Κωνσταντουλάκης, Τσιμπραγάκης, Χριστοδουλάκης, Κεφαλάκης, Κουρουθιανάκης, Πετρακάκης (67ʼ′ λτρ Ντόκο), Λουμπάκης (78ʼ′ Φλόρενς), Τριάντης, Γιαννακάκης (69ʼ′ Μεταξάκης), Καρβελάς, Μαρακομιχελάκης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΙΤΣΟΣ: “Να διατηρήσουμε το συν 2”

Με στόχο να διατηρήσει τη διαφορά των δύο βαθμών από τον δεύτερο ΠΟΑ θα συνεχίσει την προσπάθεια στη δεύτερη περίοδο του πρωταθλήματος ο Ρούβας, σύμφωνα με τον προπονητή Μηνά Πίτσο, ο οποίος τόνισε:

“Είμαστε δύο βαθμούς μπροστά από τον ΠΟΑ και σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε τη διαφορά μέχρι το τέλος. Το ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα για την ομάδα μας, καθώς έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και μην ξεχνάμε ότι ο ΠΟΑ έχει τον πρώτο λόγο”.

Για το παιχνίδι με τον Ρωμανό ο νεαρός τεχνικός είπε: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σημαντική αυτή νίκη. Ο Ρωμανός προερχόταν από μια μεγάλη νίκη επί της Γαλιάς και ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Εκμεταλευτήκαμε τις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου και μετά το 3-0 ήταν πιο εύκολο να το διαχειριστούμε”.