-Δεν έχει τέλος η φρίκη των τζιχαντιστών καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror η απόφαση να κάψουν ζωντανό τον Ιορδανό πιλότο ήρθε μετά από... διαγωνισμό μέσω Twitter!

-Oι μαχητές της Μπόκο Χαράμ σκότωσαν περισσότερους από 100 ανθρώπους κατά τη διάρκεια μιας εφόδου εναντίον της πόλης Φοτοκόλ στο βόρειο Καμερούν, όπου σφάγιασαν κατοίκους εισβάλλοντας μέσα στα σπίτια τους και σε ένα τέμενος,.

-Σε κοινή συνεδρίαση των δύο σωμάτων του αμερικανικού Κογκρέσου θα απευθυνθεί ο Πάπας Φραγκίσκος στις 24 Σεπτεμβρίου, κάτι πρωτοφανές στα χρονικά. Η κίνηση αυτή θα γίνει στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Τζον Μπένερ.

-Σοκ προκαλεί η είδηση ότι περίπου 100 γυναίκες στην Ιαπωνία, οι οποίες πίστευαν ότι συμμετείχαν σε μελέτη ύπνου στην πραγματικότητα βιάστηκαν υπό την επήρεια ναρκωτικών και οι σεξουαλικές πράξεις καταγράφονταν και πωλούνταν αδρά σε πορνογραφικές ιστοσελίδες.

-Ακριβώς μία εβδομάδα πριν συμπληρωθούν τρία χρόνια από τον θάνατο της Γουίτνεϊ Χιούστον, έφυγε από τη ζωή η 21χρονη κόρη της.

-Τη δυνατότητα στις ιερόδουλες που εργάζονται στις αποκαλούμενες “βιτρίνες” του Άμστερνταμ να συνδιοικούν τις “επιχειρήσεις”, θέλει να δώσει ο δήμος, εκτιμώντας πως με αυτό τον τρόπο οι ίδιες οι εργαζόμενες θα είναι πιο ασφαλείς.