Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό μπήκε από χθες ο Εργοτέλης. Οι “κιτρινόμαυροι” μετά το ρεπό της Δευτέρας επέστρεψαν από χθες στις προπονήσεις με το μυαλό να βρίσκεται μόνο στην αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου (8.30 μ.μ.) με τους πρωταθλητές.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης και οι παίκτες του ξέρουν ότι από το παιχνίδι αυτό έχουν μόνο να κερδίσουν και προετοιμάζονται με στόχο να κάνουν το καλύτερο δυνατό απέναντι στον πανίσχυρο αντίπαλο τους.

Ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων” προετοιμάζει την ομάδα του τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Οι απουσίες είναι γνωστές και αφορούν στους Φιντέλεφ, Παντελάκη και Αλαν ενώ ο Καζναφέρης άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς. Οι υπόλοιποι παίκτες έδωσαν κανονικά το “παρών” στην χθεσινή πρώτη προπόνηση της εβδομάδας.

Στις προπονήσεις μετέχουν πλέον και οι Μπουρσέλης και Κούτρης, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων και τέθηκαν στη διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη.

Η διακοπή θεωρητικά έκανε καλό στον Εργοτέλη μιας και είχε την ευκαιρία να ηρεμήσει μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Παναιτωλικό αλλά και να δουλέψει περισσότερο με τον νέο προπονητή ο οποίος σε αυτές στις δυο εβδομάδες είχε την δυνατότητα να γνωρίσει περισσότερο τους παίκτες του. Σε αυτό βοήθησε και το φιλικό με τον Πλατανιά καθώς ο Παύλος Δερμιτζάκης δοκίμασε σε μεγάλο βαθμό το σχήμα που έχει στο μυαλό του για το ματς του Σαββάτου.



Τους διεθνείς περιμένει ο Μίτσελ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΓΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Συνεχίζεται στου Ρέντη η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας ματς με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βρέθηκαν και χθες στο προπονητήριο της ομάδας και συνέχισαν την προετοιμασία τους για το ματς του Σαββάτου.

Βέβαια, ο Μίτσελ περιμένει την επιστροφή των διεθνών από σήμερα για να ξεκινήσει να δουλεύει και τακτικά στο πλάνο που θέλει να ακολουθήσει με τους «κιτρινόμαυρους» σ' ένα ματς που θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε ενόψει της αναμέτρησης με την Γιουβέντους (22/10).

Οι Ντοσεβί, Φουστέρ, Μπενίτες και Διαμαντάκος έκαναν κομμάτι με την ομάδα και ολοκλήρωσαν με ατομικό, ενώ ο Σιόβας έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης και με ατομικό στο γήπεδο. Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 το πρωί.