Με την σημαία του Εθνικού κηδεύτηκε χθες ο Κώστας Κατσούλης στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στον Πλατανιά Χανίων. Συγγενείς και φίλοι, γνωστοί και απλός κόσμος, είπαν το τελευταίο αντίο (φωτο) στον αδικοχαμένο φίλαθλο του Εθνικού Πειραιά.

Αν και επιθυμία της οικογένειας ήταν να μην υπάρξουν στεφάνια και τα χρήματα να διατεθούν για τις ανάγκες του Ανοικτού Σχολείου Μεταναστών Πειραιά και σε αδύναμους ανθρώπους, σε ένδειξη συμπαράστασης στεφάνια έστειλαν οι ομάδες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, καθώς επίσης η Σούπερ Λίγκα, η ΕΠΣΗ και η ΕΠΟ.

Oι φίλοι του Κατσούλη τον αποχαιρέτησαν με το σύνθημα «Κώστα Ψυχάρα για πάντα Εθνικάρα», ενώ στον επικήδειο ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, Νίκος Τζώρτζογλου, ζήτησε να διακοπούν όλες οι ποδοσφαιρισκές διοργανώσεις. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εθνικού, Αλέξης Αγγελόπουλος χαρακτήρισε τον θάνατο του 46χρονου «μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου και του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Ουτε φιλικά

Με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η ΕΠΟ αναφέρει ότι αναβάλλονται ακόμα και τα φιλικά που έχουν οριστεί να πραγματοποιηθούν από 1-6 Οκτωβρίου.

• Συμβολικό ποσό στην «Ηλιαχτίδα» θα καταθέσει Σύλλογος Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ, στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη.