Σοκάρει η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στο χωριό Κουρνάς Αποκορώνου Χανίων, όπου ένας ηλικιωμένος αφού σκότωσε την κόρη του, στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο. Αυτήκοος μάρτυρας η σύζυγος του παιδοκτόνου και αυτόχειρα, αλλά και μητέρα της άτυχης γυναίκας.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η διπλή τραγωδία δεν έχουν εξακριβωθεί πλήρως. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 83χρονος πυροβόλησε με την κυνηγετική καραμπίνα του την 55χρονη κόρη του ενώ κοιμόταν στον καναπέ του σπιτιού του πρώτου. Στη συνέχεια έστρεψε την κάννη της καραμπίνας και αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος.
Τα δύο άψυχα σώματα που βρίσκονταν σε απόσταση περίπου ενός μέτρου βρήκε η γυναίκα του δράστη και μητέρα του θύματος, η οποία και υπέστη σοκ.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η 55χρονη αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και ίσως γι αυτό το λόγο ο πατέρας της αποφάσισε να της κόψει το νήμα της ζωής. Στο σπίτι των γονιών της η ίδια πήγαινε για να πάρει τη θεραπεία της. Στο χώρο βρέθηκε ένα σημείωμα το οποίο εξετάζουν οι αστυνομικοί της Aσφάλειας και μέσα σε αυτό ο δράστης αναφέρει τους λόγους που τον έκαναν να θέσει τέλος στη ζωή τη δική του αλλά και του παιδιού του.