Με αρκετά μεγάλη συμμετοχή από όλη την μπασκετική οικογένεια του Εργοτέλη και όχι μόνο, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Havana Beach Bar στην Αμμουδάρα, το τουρνουά 3 on 3 μπιτς μπάσκετ που διοργάνωσαν για 2η συνεχή χρονιά οι «κιτρινόμαυροι».

Αθλητές της πρώτης ομάδας αλλά και των τμημάτων υποδομής έδωσαν θεαματικές προσπάθειες στην άμμο ενώ στη μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία του τουρνουά πήραν μέρος οι προπονητές και οι παράγοντες του Εργοτέλη που προσπαθεί να δώσει έναν τόνο ανάπτυξης σε αυτό το όχι και τόσο διαδεδομένο καλοκαιρινό σπορ.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, οριστικοποιήθηκε η προσθήκη του Μάριου Σακελλαράκη που τα τελευταία δυο χρόνια έπαιζε στο «Ηράκλειο.

Την οριστική απάντηση του Κώστα Πάλλη για το αν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα, περιμένουν η τεχνική ηγεσία και οι παράγοντες του «Ηράκλειο». Ο έμπειρος σέντερ είχε αφήσει να εννοηθεί ότι δε θα αλλάξει «στέγη» ωστόσο οφείλει να το επιβεβαιώσει προσεχώς προκειμένου η ομάδα να μη μπει στη διαδικασία αναζήτησης του διαδόχου του.

Από κει και πέρα μέχρι την πρώτη συγκέντρωση που θα γίνει στις 25/8 δεν αναμένονται μεταγραφικές εξελίξεις. Ο Βασίλης Ράλλης περιμένει να δει πόσοι και ποιοι από τους μικρούς της ομάδας θα παραμείνουν στο δυναμικό της και ανάλογα θα κινηθεί για την κάλυψη των κενών που θα δημιουργηθούν.

Ο Λευτέρης Θεοδωράκης, είναι ο αντικαταστάτης του Μιχάλη Κασικτσόγλου στον ΟΑΧ, αφού συμφώνησε να αναλάβει την επόμενη περίοδο, όλα τα γυναικεία τμήματα του χανιώτικου συλλόγου (νεανίδες, κορασίδες, παγκορασίδες).

Τη σύνθεση του συμβουλίου του ανδρικού τμήματος για την επόμενη σεζόν ανακοίνωσε το Δειλινό. Πρόεδρος παραμένει ο Σωτήρης Καταρτζόγλου ενώ τις υπόλοιπες θέσεις καλύπτουν οι:

Αντιπρόεδρος: Παγωμένος Ντ.

Γραμματέας – Υπεύθ. Ακαδημιών: Χιωτάκης Γ.

Γεν. αρχηγός: Βογιάκης Δ.

Έφορος: Σταυρακάκης B.

Μέλος - Ιατρός: Επιτροπάκης Γ.