Από 4 ομάδες Λ. Αμερική και Ευρώπη στους “8”

Από 4 ομάδες έχουν Λατινική Αμερική και Ευρώπη στους “8” του Μουντιάλ.

Η Λατινική Αμερική στέλνει στα προημιτελικά τις Βραζιλία, Κολομβία, Αργεντινή, Κόστα Ρίκα και η Ευρώπη τις Φινλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο. Χθες και σήμερα το Μουντιάλ έχει ρεπό. Οι προημιτελικοί θα γίνουν Παρασκευή και Σάββατο.

Αύριο Παρασκευή 4 Ιουλίου θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Γαλλία-Γερμανία (7 μ.μ.) και Βραζιλία-Κολομβία (11 μ.μ.), ενώ το Σάββατο 5 Ιουλίου θα παίξουν Αργεντινή-Βέλγιο στις 7 μ.μ. και Ολλανδία-Κόστα Ρίκα στις 11 μ.μ.

Οι νικητές των αναμετρήσεων της Παρασκευής θα παίξουν στον πρώτο ημιτελικό που θα γίνει στις 8 Ιουλίου και οι νικητές των αγώνων του Σαββάτου στον δεύτερο που θα διεξαχθεί την ίδια μέρα.Επέτειος αύριο για το Euro 2004 για την Εθνική

Δέκα χρόνια από την ιστορική μέρα στην οποία η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου κατέκτησε το Ευρωπαϊκό στην Πορτογαλία συμπληρώνονται αύριο.

Ηταν 4 Ιουλίου 2004 όταν η Εθνική μας κέρδισε στον τελικό της Λισσαβώνας την Πορτογαλία με 1-0 με γκολ του Χαριστέα και έγραψε την πιο μεγάλη στιγμή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.