ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ


Ανοιχτό παρέμεινε μετά την τελευταία επαφή που έγινε το θέμα της μεταγραφής του Αντώνη Πετρόπουλου στον ΟΦΗ ενώ το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για την περίπτωση του Γκαετάνο Μονακέλο.

Αυτές φαίνεται να είναι οι δυο βασικές μεταγραφικές επιλογές για την θέση του σέντερ φορ και πάνω τους έχει εστιάσει ο ΟΦΗ που θέλει να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτή την τρύπα της ενδεκάδας μετά την αποχώρηση του Παπάζογλου.

Ο Μάνθος Πουλινάκης είχε επαφή στην Αθήνα με τον 28χρονο πρώην άσο του Απόλλωνα χωρίς ωστόσο οι δυο πλευρές να δώσουν τα χέρια μιας και υπάρχουν ακόμα κάποιες μικρές διαφορές σε ό,τι αφορά τους όρους της συμφωνίας. Οι διαφορές δεν φαίνεται να είναι μεγάλες, χρειάζεται όμως να γίνουν υποχωρήσεις και από τις δυο πλευρές για να επέλθει η συμφωνία.

Η βασική διαφορά έγκειται όπως έχουμε ξαναγράψει στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου, με τον ΟΦΗ να προτείνει διετές και την πλευρά του παίκτη να αντιπροτείνει μονοετές. Από κει και πέρα υπάρχει και μια διαφορά στο ποσό της προκαταβολής αλλά αυτή αναμένεται να ξεπεραστεί. Οι δυο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες μέρες με την ελπίδα να βρεθεί η χρυσή τομή και να κλείσει η συμφωνία. Να υπενθυμίσουμε ότι στο παιχνίδι της απόκτησης του Πετρόπουλου έχουν μπει δυνατά και οι Λεβαδειακός, Πλατανιάς ενώ φιλολογικό ενδιαφέρον έχει δείξει και ο Εργοτέλης.

Ο παίκτης φαίνεται να επιθυμεί την επιστροφή του στον ΟΦΗ αλλά από την άλλη δεν θέλει να δεσμευτεί με συμβόλαιο δυο ετών. Είναι πλέον θέμα διαπραγμάτευσης ανάμεσα στις δυο πλευρές να βρουν την λύση και να καταλήξουν στην συνεργασία την οποία φαίνεται να θέλουν αμφότερες.

Δυσκολίες υπάρχουν και στην υπόθεση Μονακέλο ωστόσο από κύκλους του ΟΦΗ τονίζεται ότι δεν έχει κλείσει ακόμα αρνητικά.

Η Μονακό αλλά και ο παίκτης σε πρώτη φάση δείχνουν διστακτικοί λόγω της ηθικής δέσμευσης που έχουν απέναντι στον Εργοτέλη όμως στον ΟΦΗ εξακολουθούν να «παλεύουν» την υπόθεση συζητώντας με τους Γάλλους και τον εκπρόσωπο του παίκτη τον δανεισμό του για την επόμενη σεζόν.

Το θέμα λοιπόν παραμένει ανοιχτό αλλά την ίδια ώρα στον ΟΦΗ επεξεργάζονται και το plan b σε περίπτωση που η περίπτωση του Ιταλού ή ακόμα και του Πετρόπουλου πάρουν αρνητική τροπή.