Καλημέρα σας,

ΤΟ ποτήρι όχι απλώς ράγισε, αλλά έσπασε. Θα μας πείτε ότι έχει σπάσει πριν από αρκετές αγωνιστικές. Σύμφωνοι, αλλά τώρα πλέον δεν υπάρχει καμιά ελπίδα να γίνει... συγκόλληση. Μιλάμε για τις σχέσεις μεταξύ μίας μερίδας οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ με την διοίκηση της ΠΑΕ.

Η προσπάθεια που έκαναν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ο προπονητής Γιώργος Φοιρός και οι αρχηγοί Κώστας Χανιωτάκης, Παύλος, Αδάμος, Θανάσης Κολιτσιδάκης, με εκπροσώπους των Συνδέσμων, δεν έφερε αποτελέσματα και την Κυριακή στο “Γεντί Κουλέ” είχαμε... μία από τα ίδια.

Οπαδοί του ΟΦΗ από τη θύρα 5, λόγω κλεισίματος της θύρας 4 από τη διοίκηση, φώναζαν συνεχώς συνθήματα εναντίον του Γιάννη Βαρδινογιάννη, του Βασίλη Ξημέρη, του Παντελή Μυριοκεφαλιτάκη, ενώ τα... σκάγια πήραν και τον Κώστα Ρεπανάκη αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη.

Μετά το ματς, στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου ο Γιώργος Φοιρός μίλησε για “αντίξοες συνθήκες” εξαιτίας των οποίων δεν μπόρεσε να κερδίσει η ομάδα του.

Πρόσθεσε ότι μεταξύ των συνθηκών αυτών ήταν η στάση των οπαδών, εξαιτίας της οποίας δημιουργήθηκαν προβλήματα όχι μόνο στους ποδοσφαιριστές, αλλά και στον πάγκο. Μετά τις δηλώσεις προπονητών και ποδοσφαιριστών στο χώρο των συνεντεύξεων παρουσιάστηκε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ-ΟΦΗ κι έκαναν δηλώσεις ο πρόεδρος Βασίλης Ξημέρης και ο αντιπρόεδρος Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης.

Για τα όσα ειπώθηκαν ρεπορτάζ υπάρχει σε άλλη σελίδα, αλλά εμείς να επισημάνουμε ότι ο κ. Ξημέρης “φωτογράφισε” τον Ευγένιο Γκέραρντ όσον αφορά τα περί δήθεν επενδυτών.

Μάλιστα είπε ότι ο Ολλανδός έφυγε στο ημίχρονο από το γήπεδο γιατί δεχόταν διαμαρτυρίες. Οι Snakes απάντησαν μέσω του σάιτ. Και το μεγάλο ερώτημα που υπάρχει είναι: Πού θα οδηγήσει η όλη αυτή κατάσταση;

Ο πρωινός (Σς Πς)