Από νωρίς το μεσημέρι, μία μεγάλη εξέδρα είχε στηθεί μπροστά από τη Λότζια, προκειμένου να υποδεχθεί τις συνολικά 10 διαφορετικές σχολές χορού, που συμμετείχαν σε ένα εκπληκτικό πάρτυ.

Η Οργανωτική Επιτροπή Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού και Θησαυρού Παραλίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Ηρακλείου, διοργάνωσαν ένα φαντασμαγορικό σόου για μικρούς και μεγάλους, με απίστευτα χορευτικά, μουσική, DJs και happenings.

Από τις 7.30 το απόγευμα μέχρι και τις 11.00 το βράδυ, η πλατεία ήταν γεμάτη με κόσμο, ενώ η σκηνή μπροστά από τη Λότζια είχε πλημμυρίσει με πάθος και ένταση. Η βραδιά έκλεισε με ένα ηχηρό Black Out από το Nena’s Academy, όπου παρουσίασε ένα χορευτικό με χορευτές ντυμένους με πραγματικά led τα οποία ήταν τα μόνα που λαμπίριζαν στο κλείσιμο της βραδιάς. Μετά και την τελευταία χορογραφία, Leizers έπεσαν πάνω στη Λότζια που έδωσαν το στίγμα και την έναρξη για το Καστρινό Καρναβάλι 2014.

Μαζικά πήγαν επίσης στο μεγάλο πάρτυ των ομάδων, όλες οι Ομάδες του Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού προκειμένου να πάρουν τον πρώτο γρίφο που δόθηκε από τη διοργανώντρια ομάδα Άστεγοι Λύται.