Δύο χρόνια μετά τη σύλληψη και τον θάνατο του Μουαμάρ Καντάφι, συνεχίζονται οι αποκαλύψεις που αφορούν την αρρωστημένη δράση του Λίβυου δικτάτορα, που -στα 42 χρόνια που παρέμεινε στην εξουσία- βίασε, ξυλοκόπησε και ανάγκασε να γίνουν σκλάβοι του σεξ, χιλιάδες παιδιά, αγόρια και κορίτσια.

Φρικιαστικές εικόνες που δείχνουν τα μπουντρούμια του σεξ που διατηρούσε στα παλάτια του ο Μουαμάρ Καντάφι είδαν το φως της δημοσιότητας. Στα δωμάτια της ντροπής ο αδίστακτος δικτάτορας οδηγούσε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 14 ετών, τα οποία είχε απαγάγει από τα σχολεία τους.

Είχε δημιουργήσει μάλιστα και ένα ιδιωτικό γυναικολογικό ιατρείο στο οποίο εξέταζε να κορίτσια για τυχόν σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα αλλά και για να δει αν ήταν παρθένες.

Ανάμεσα στα χιλιάδες θύματα του ήταν ανήλικα κορίτσια τα οποία απήγαγε και κρατούσε φυλακισμένα για να τα βιάζει. Πολλά μάλιστα, τα ανάγκαζε να βλέπουν πορνογραφικό υλικό, που στο αρρωστημένο του μυαλό έμοιζε με ένα είδος «εκπαίδευσης».

Κάποια νεαρά θύματα κακοποιήθηκαν με τόσο βάναυσο τρόπο που έχασαν τη ζωή τους. Οι άνθρωποι του διεστραμμένου δικτάτορα τότε, πέταγαν τα άψυχα σώματα τους σε πάρκινγκ και χωματερές.

Συνήθιζε να επιλέγει τα ανήλικα παιδιά, επισκεπτόμενος τα σχολεία. Όταν του άρεσε κάποιο παιδί, απλά το ακουμπούσε στο κεφάλι. Μέσα σε λίγες ώρες οι σωματοφύλακες του Καντάφι θα το απήγαγαν ενώ σε περίπτωση που προέβαλλαν αντίσταση οι γονείς, τους πυροβολούσαν θανάσιμα.