“Ναι μεν αλλά” για ΠΑΟΚ ο Ρέμος
Βιάστηκαν οι άνθρωποι του ΠΑΟ Κρουσώνα να ανακοινώσουν την είσοδο του Αντώνη Ρέμου στη διοίκηση του σωματείου. Με διευκρινιστική του δήλωση ο γνωστός τραγουδιστής και κουμπάρος του προέδρου του ΠΑΟΚ κ. Πιτσικάκη, έκανε γνωστό ότι οι υποχρεώσεις του δεν του επιτρέπουν να ασχοληθεί ενεργά με την ομάδα ωστόσο υποσχέθηκε ότι θα την στηρίξει και δεν απέκλεισε να βρεθεί στον Κρουσώνα για κάποιο παιχνίδι...
Μ.Β.

Στη διάθεσή σας...
Στις ερωτήσεις των φιλάθλων θα απαντήσει ο Βαλάντης Κοζορώνης του Εργοτέλη, στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης της επίσημης ιστοσελίδας της Super League.
Μέχρι και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις σας στο e-mail [email protected], δίνοντας έγκυρη διεύθυνση e-mail και το όνομά σας.Θα ακολουθήσει κλήρωση και ο τυχερός θα κερδίσει υπογεγραμμένο αναμνηστικό από τον Κοζορώνη, προσφορά της ΠΑΕ Εργοτέλης.
Μ.Β.

Πάρτε μέτρα...
Το έλα να δεις γίνεται φέτος με τις διαιτησίες στα τοπικά πρωταθλήματα. Οι διαιτητές έχουν φθάσει στο σημείο να ανακαλύπτουν δικούς τους κανονισμούς, όπως έκανε ο Περτσελάκης που ακύρωσε γκολ για λόγους... fair play το ματς ΑΟΚ – Τριτωνία. Κρούσμα που έδωσε συνέχεια στο... Βισκαδούρειο πέναλτι στο ματς Λίντο – Ζαρός. Θα δούμε πολλά ακόμα ή οι αρμόδιοι θα πάρουν επιτέλους μέτρα;
Μ.Β.

Πάει κι αυτός
Ο Λουτσιάνο ηττήθηκε κατά κράτος στη μονομαχία του με τον Θανάση Κολιτσιδάκη στο ματς Ηρόδοτος – Αιγάλεω που είχε όμως κι άλλες συνέπειες για τον Βραζιλιάνο. Η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να τον απολύσει κι έτσι αναζητά νέο τεχνικό σε μια κατηγορία που είναι φανερό ότι οι παράγοντες δεν αστειεύονται.
Μ.Β.

“Να μην χρειαστεί”
H φανέλα με το Νο 20 δόθηκε στους αδελφούς Οικονόμου που στηρίζουν φέτος την ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ ως μεγάλοι χορηγοί.
Και ο Γιάννης με το που την κράτησε στα χέρια του και ξέροντας τα περυσινά “στραπάτσα” της ομάδας είπε: “Δεν πιστεύω να μου ζητήσετε να παίξω;”. Η χθεσινή πάντως παρουσίαση ήταν θαυμάσια και το Galaxy θαυμάσιος (ξανά) οικοδεσπότης.
Α.Π.