Ακόμα ένα μετάλλιο σε Πανελλήνιους αγώνες για τον Παγκρήτιο Αθλητικό Σύλλογο.

Το χάλκινο μετάλλιο στο πιο απαιτητικό και πιο δύσκολο αγώνισμα του πολεμικού τυφεκίου μεγάλου διαμετρήματος με τον στόχο να βρίσκεται στα 300 μέτρα, κατέκτησε η ομάδα των ανδρών του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου με τους Γιάννη Ματαλλιωτάκη, Γιώργο Δανδουλάκη και Ανταλκίδα Μαρκογιαννάκη.

Επίσης στους αγώνες συμμετείχε και η ομάδα της “Αθλοκίνηση” με τους

Γεώργιο Μηναδάκη, Ελευθέριο Ψαθάκη και Νικόλαο

Γεροθανάση.

Η ομάδα της “Αθλοκίνηση” την πρώτη μέρα κατέλαβε την 6η θέση και την δεύτερη την 5η, στο ομαδικό του αγωνίσματος. Να σημειώσουμε ότι ο Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος και η “Αθλοκίνηση” ήταν τα μοναδικά σωματεία της Κρήτης που συμμετείχαν στην διοργάνωση.

Οι αγώνες έγιναν στο πεδίο βολής του 6ου συντάγματος πεζικού στην Κόρινθο με διοργανωτή την ομοσπονδία σκοποβολής και ήταν η τελευταία φάση των Πανελλήνιων αγώνων του 2013.

«Ο Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος θέλει να ενημερώσει ότι το Σάββατο 19/10/2013 και Κυριακή 20/10/2013 θα γίνει ο αγώνας αεροβόλων όπλων Πρωτάθλημα Κέντρου Περιφέρειας στο σκοπευτήριο αεροβόλων όπλων στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου στην Θύρα 19.

Επίσης ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει την κοινοπραξία ΑΝΕΚ-SUPERFAST για την χορηγία και την φιλοξενία στα καράβια της για την μετακίνηση προς και από Πειραιά.

Κάθε Τετάρτη από τις 5μμ για τον μήνα Οκτώβριο οι αγώνες πυροβόλων όπλων θα γίνονται στο πεδίο βολής της ΣΕΑΠ στις Γούβες.

Επίσης οι Προπονήσεις των Αεροβόλων όπλων άρχισαν κανονικά στα σκοπευτήρια αεροβόλων όπλων στην Νέα Αλικαρνασσό Μικράς Ασίας 3 και στο Παγκρήτιο Στάδιο Θύρα 19.

“Στην Νέα Αλικαρνασσό το σκοπευτήριο αεροβόλων όπλων είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 19:30 έως 21:30 και στο Παγκρήτιο Στάδιο Δεύτερα - Τρίτη - Πέμπτη απο της 19:30 έως 21:30.

Πληροφορίες στο site μας: pas-shooting.gr

και στα τηλέφωνα: 6936851330 και 2810-244918” αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου.