Ο ΟΦΗ και η Μεσαρά αναδείχθηκαν νικήτριες ομάδες του τουρνουά βόλεϊ "Ευάγ. Καπαρουνάκης" και "Αντ. Αλεξανδάκης" αντίστοιχα που διοργάνωσε η ΕΣΠΕΚ και ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ. Η Μεσαρά κέρδισε την ΓΕΗ με 3-0 στις γυναίκες ενώ ο ΟΦΗ στους άνδρες κέρδισε 3-2 τον Σ.Φ.Π.Χανίων σε ένα άκρως απολαυστικό και γεμάτο ανατροπές παιχνίδι.

Όλες οι ομάδες που αναμετρήθηκαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και μέτρησαν τις δυνάμεις τους ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων στα οποία αγωνίζονται. Την εκδήλωση χαιρέτησε το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΠΕΚ Μαρία Καλουδιώτη και ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ κος Κώστας Βαρδαβάς ο οποίος παρακολούθησε τους αγώνες και μίλησε συγκινημένος για τον Βαγγ. Καπαρουνάκη που υπήρξε "δάσκαλός" του στην πορεία του ως αθλητής και όχι μόνο.

Τα έπαθλα στους νικητές απένειμαν:

• Ο Κώστας Βαρδαβάς (ΔΟΠΑΦΜΑΗ), στον ΟΦΗ για την 1η θέση στο τουρνουά "Ευάγ. Καπαρουνάκης"

• Ο Μιχάλης Καπαρουνάκης στον Γ.Α.Σ. Μεσσαράς για την 1η θέση στο τουρνουά "Αντ. Αλεξανδράκης"

• Η Ελένη Τραχαλάκη (ΣΥΔΠΕΚ) στον Σ.Φ.Π.Χανίων για τη 2η θέση στο "Ευαγ.Καπαρουνάκης"

• Ο Γιάννης Δανδάλης (ΕΣΠΕΚ) στην Γ.Ε.Η για την 2η θέση στο "Αντ. Αλεξανδράκης"

• Η Δέσποινα Σπυριδάκη (ΚΕΔ) στον ΟΠΕΡ και στο ΝΑΟ Σούδας για την 3η θέση στο "Ευάγγ. Καπαρουνάκης" και "Αντ. Αλεξανδράκης" αντίστοιχα.

Στις βραβεύσεις βοήθησαν και δυο μικροί φίλοι του βόλεϊ η Θωμαϊς (κόρη του Ανδρ. Ματαλλιωτάκη) και ο Μάνος (υιός του Κυρ. Μουτάφη).

“Η ΕΣΠΕΚ ευχαριστεί τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ για την στήριξη του σε όλες μας τις εκδηλώσεις που σκοπό έχουν τη διάδοση και την ανάπτυξη του βόλεϊ, τον ΣΥΔΠΕΚ για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους στα τουρνουά, και τις ομάδες που συμμετείχαν για το ήθος και την αγωνιστικότητα τους” αναφέρει ανακοίνωση της ΕΣΠΕΚ.

Στους ημιτελικούς γυναικών η ΓΕΗ νίκησε 3-1 την ΑΘΛΕΣΗ και η Μεσαρά 3-0 τη Σούδα ενώ στους άνδρες ο ΟΦΗ 3-0 τον Άρη και ο ΣΦΠΧ 3-1 τον ΟΠΕΡ. Στον μικρό τελικό γυναικών η Σούδα κέρδισε 3-1 την ΑΘΛΕΣΗ και στους άνδρες ο ΟΠΕΡ 3-0 τον Άρη Γουρνών.