Τους παίκτες που θα ολοκληρώσει το φετινό του ρόστερ άρχισε να κλείνει ο ΟΦΗ. Χθες συμφώνησε και πήρε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του αξιόλογου 24χρονου Χριστόφορου Ραζή, ο οποίος έρχεται την Κυριακή για να ενσωματωθεί με την ομάδα.

Έχει γεννηθεί στις 7/7/1989 έχει ύψος 1.94 και είναι βασικό μέλος της Εθνικής Κύπρου.

Ο 24χρονος πλέι μέικερ την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Κεραυνό, ενώ το 2008 ψηφίστηκε ως ο καλύτερος έφηβος αθλητής στην Κύπρο κατακτώντας το κύπελλο ανδρών και το πρωτάθλημα εφήβων.

Ο Ραζής το 2011 αγωνίστηκε στην γερμανική Όλντενμπουργκ για να επιστρέψει ένα χρόνο αργότερα στον Κεραυνό της Κύπρου απʼ όπου τον πήρε ο ΟΦΗ, αφόυ ξεκαθάρισε παλιά θέματα που είχε με τον μάνατζερ του.

Ο ΟΦΗ τον πήρε με υπόδειξη Τακιανού διότι όπως λένε είναι νέος, φιλόδοξος και αναμένεται να βοηθήσει πολύ.

Πέρα από τον Ραζή ο ΟΦΗ έχει συμφωνήσει με τον παλιό του παίκτη Βασίλη Βαγενά. Ο 31χρονος 2.01 πάουερ φόργουορντ αποχώρησε από την Δόξα Λευκάδας κι αν ο ΟΦΗ καταφέρει να του εξασφαλίσει μετάθεση ή απόσπαση (είναι σε δημόσια υπηρεσία) τότε θα ενταχθεί γρήγορα στην ομάδα. Επίσης στην ομάδα δοκιμάζεται, και μάλλον θα αποκτηθεί, ο Μιχάλης Χατζόπουλος. Ο 21χρονος φόργουορντ ήταν παλαιότερα στο εφηβικό τμήμα του Παναθηναϊκού, ενώ την τελευταία διετία αγωνίστηκε στον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Για ψηλότερα

ο Εργοτέλης

“Εύχομαι φέτος να πάνε όλα καλά και να είμαστε όλοι γεροί. Είμαστε για τέσσερα χρόνια σταθερά στην ίδια κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του Εργοτέλη, νομίζω ότι είναι καιρός να κάνουμε κάτι παραπάνω μπορείτε να το κάνετε πιστεύω και έχετε όλες τις δυνατότητες. Εμείς θα είμαστε εδώ να στηρίζουμε την ομάδα”.

Τάδε έφη Βαγγέλης Γιαννουλάκης, πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ του Εργοτέλη, κατά την πρώτη προπόνηση της ομάδας προχθές το βράδυ.

Ο προπονητής της ομάδας κ. Μακράκης (συνεργάτης του φέτος ο κ. Καρκανάκης) μεταξύ άλλων είπε:

“Υπάρχει ένα υλικό αξιόλογο, έχει διάθεση, ενέργεια και φιλοδοξία να προσφέρει στο σύλλογο και εμείς με την σειρά μας θα βοηθήσουμε τα παιδιά στην ομάδα”.

Στην πρώτη ήταν και οι νέες μεταγραφές (Κωτούλας, Βασιλειάδης, Μ. Αρναουτάκης, Σταμάτης).

Πριν την πρώτη προπόνηση έγινε αγιασμός.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ηράκλειο» ΟΑΑ συγχαίρει την Εθνική ομάδα μπάσκετ παίδων για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ της Ουκρανίας και εύχεται σε παίκτες, προπονητές και παράγοντες υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα των δραστηριοτήτων τους.

Στο 12ο διεθνές καμπ στον Κολινδρό συμμετέχουν από το Ηράκλειο οι αθλητές Καλαϊτζάκης, Πεδιαδιτάκης του “Ηράκλειο” ΟΑΑ.

Με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ανδριανό συναντήθηκε χθες η Εθνική Παίδων που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Ουκρανίας.

Ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, παρέδωσε στον κ. Ανδριανό μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών, ενώ εκείνος ανταπέδωσε με δύο βιβλία («ΑΓΩΝ» και «Αρχαία Ολυμπία»). «Μας κάνατε υπερήφανους» είπε ο Γιάννης Ανδριανός. «Το άθλημα είχε παρελθόν, έχει παρόν και μέλλον. Αυτή η επιτυχία δεν είναι τυχαία. Τυχαίο δεν είναι τίποτα».