Σε ολονύκτιο θρίλερ εξελίχθηκε η υπόθεση της επιστροφής του Ανδρέα Μπουχαλάκη στον Εργοτέλη. Και μπορεί τα θρίλερ να μην έχουν αίσιο τέλος όμως αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα έχει και ο παίκτης αναμένεται να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Η μεταγραφή θα ανακοινωθεί έκτος απροόπτου σήμερα καθώς χθες έγιναν πολύωρες διαπραγματεύσεις στην Αθήνα. Το “παρών” έδωσαν ο παίκτης με τον εκπρόσωπο του και ο πρόεδρος του Εργοτέλη Γιάννης Δασκαλάκης. Το μοναδικό εμπόδιο στην μετακίνηση του νεαρού από τον Πειραιά στο Ηράκλειο ήταν το...εξωτερικό. Στον Ολυμπιακό έδωσαν προτεραιότητα σε αυτή την προοπτική ωστόσο απ’ ότι φαίνεται οι προσπάθειες που έγιναν έπεσαν στο κενό. Στην Ελλάδα ο Εργοτέλης έχει τον πρώτο λόγο και παρόλο που τον παίκτη θέλουν κι άλλες ομάδες το δρομολόγιο για την Κρήτη δεν θα αλλάξει. Στις τάξεις της ομάδας πάντως χθες επικρατούσε αγωνία για την υπόθεση καθώς ο Μπουχαλάκης είναι ένας από τους παίκτες στους οποίους στηρίζει πολλά ο Γιάννης Πετράκης για την φετινή πορεία της ομάδας. Αν τελικά όλα πάνε καλά τότε ο παίκτης θα έρθει σήμερα μαζί με τον εκπρόσωπο του για να τελειώσει το θέμα με την ανακοίνωση της μεταγραφής. Λογικά θα ανακοινωθεί πρώτα η μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους όπως έγινε και με τον Τζανακάκη και στην συνέχεια ο δανεισμός του στον Εργοτέλη. Σήμερα εκτός απροόπτου αναμένεται να κλείσει και η υπόθεση της ανανέωσης του Σαρρή. Με τον παίκτη υπάρχει μια προφορική συμφωνία για την παραμονή του για ένα επιπλέον εξάμηνο μέχρι το καλοκαίρι του 2014 και το θέμα θα κλείσει και τυπικά με τις υπόγραφες. Στον Εργοτέλη περιμένουν τον μάνατζερ του παίκτη ο οποίος εκπροσωπεί και τον Μπουχαλάκη να έρθει σήμερα στο Ηράκλειο για να λήξει και αυτή η υπόθεση. Στα υπόλοιπα είναι σε αναμονή για την περίπτωση Μειτέ και του επιθετικού.
Σε ότι αφορά τον Μειτέ ο Εργοτέλης περιμένει τον παίκτη να μείνει ελεύθερος για να προχωρήσει η μεταγραφή του. Προς το παρόν το θέμα «κολλάει» στις διαπραγματεύσεις με την Χόνκα αλλά στο στρατόπεδο του Εργοτέλη υπάρχει αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά και σύντομα ο Αφρικανός θα υπογράψει το συμβόλαιο του με την κρητική ομάδα. Ανοιχτό παραμένει και το θέμα του επιθετικού για το οποίο δεν διαρρέουν πολλά μετά το «ναυάγιο» με τον Μαντζιο παρά μόνο ότι ο Εργοτέλης θέλει να κάνει την.. έκπληξη. Αν δεν γίνει αυτό είναι «σταντ μπαι» ο Κατσικοκέρης.

Τα φιλικά

Ο Εργοτέλης αύριο θα υποδεχτεί τον Πλατανιά σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο και θα ξεκινήσει στις 18.30. Η ρεβάνς θα γίνει στις 10 του μήνα στα Χανιά.
Οι κιτρινόμαυροι έχουν προγραμματίσει τρία ακόμη παιχνίδια. Την Κυριακή 04/08/13 με τον ΠΟΑ, την Κυριακή 11/08/13 με τον Κισσαμικό. Τα δύο παραπάνω παιχνίδια θα γίνουν στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου.
Την Κυριακή 18/08/13 ο Εργοτέλης θα αντιμετωπίσει την Επισκοπή.