Της Αντωνίας Κουτσάκη

”Είμαι σε συνεχή επαφή με τον εαυτό μου, τον ψάχνω και μαθαίνω”

Η TΑΛΑΝΤΟYΧΑ ερμηνεύτρια μιλά στην “Π”


Όταν η τέχνη αντιγράφει την πραγματική ζωή ακόμα και μια μετακόμιση, μπορεί να γίνει ο ύμνος για τις αλλαγές που η καρδιά ξέρει
,η ψυχή θέλει
και το μυαλό συμφωνεί.

“Μετακόμιση τώρα” είναι ο τίτλος του τρίτου άλμπουμ της γνωστής ερμηνεύτριας της δίσκου που έγινε χρυσός με πωλήσεις που δύσκολα τώρα πια βλέπουμε στη δισκογραφία.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη τραγουδά τη νέα κατάσταση που διανύει στην προσωπική της ζωή, προτρέποντας και μας να πάμε παρακάτω.

ʽʼΠροσπαθώ πάρα πολύ η ζωή μου να είναι αυτή που κινεί και ορίζει τα πάντα. Ετσι και αυτή τη φορά ʼʼτονίζει μιλώντας στην ʽʼΠʼʼγια το τρόπο που η δική της μετακόμιση έγινε λες το σάουντρακ που ντύνει τη ζωή και τα θέλω μας. ʼʼΠέρυσι το καλοκαίρι συναντήθηκα με τον Κώστα Λειβαδά του μίλησα λίγο για τη ζωή μου, για τις σκέψεις μου για τις αλλαγές που ήθελα να κάνω, για τους φόβους μου και μετά από κάποιο διάστημα μου έπαιξε στο πιάνο του αυτό το τραγούδι. Δεν ξέρω αν το είχε και μόλις του είπα την ιστορία μου θεώρησε ότι μπορώ να το τραγουδήσω ή αν το έγραψε πάνω στη δική μου ιστορία πάντως ξέρω πως μίλησε μέσα μου και περιέγραφε τις σκέψεις μου, τα πιστεύω μου και τις πράξεις μου καλύτερα και από εμένα την ίδιαʼʼ αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η γνωστή τραγουδίστρια ʽʼπακετάρειʼʼ όμως τις αποσκευές της, τα τραγούδια που αγαπήσαμε, και ετοιμάζει μια περιοδεία ανά την Ελλάδα.

Στο Ηράκλειο θα τη δούμε αύριο Τετάρτη 10 Ιουλίου στο Θέατρο του Τεχνόπολις.

Στη συνέντευξη της στην ʽʼΠʼʼ η Ελεονώρα Ζουγανέλη μιλά για την δική της μετακόμιση, την ελευθερία και τον ʽʼαπογαλακτισμόʼʼ την κρίση αλλά και την συναυλία της στην Κρήτη.