Τον Εργοτέλη της επόμενης σεζόν που επιστρέφει στα ... σαλόνια της Σούπερ Λίγκα έβαλαν χθες επί τάπητος οι παράγοντες της ομάδας στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου που έγινε παρουσία του μεγαλομετόχου Δημήτρη Παπουτσάκη.

Μετά από αρκετούς μήνες, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τα μέλη της διοικούσας επιτροπής προκειμένου να ...χαραχθεί το διοικητικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα μπορέσουν οι «κιτρινόμαυροι» να αναπτύξουν τη δυναμική τους. Η συνεδρίαση κράτησε περίπου 4 ώρες, με τον κ. Παπουτσάκη ουσιαστικά να ...αφήνει τα «κλειδιά» της εταιρείας στους παράγοντες που σήκωσαν το βάρος τους τελευταίους 5 μήνες.

Αυτό που θα αναζητηθεί πλέον είναι η νομική φόρμουλα μέσω της οποίας θα διοικηθεί η ομάδα καθώς οι μετοχές του κ. Παπουτσάκη θα παραμείνουν ανενεργές. Για υποψήφιους επενδυτές δεν ειπώθηκε κάτι συγκεκριμένο από την πλευρά του μεγαλομετόχου, γεγονός που δίνει την ευχέρεια στους ανθρώπους της ομάδας να ξεκινήσουν από σήμερα κιόλας τον σχεδιασμό.

Θέμα προπονητή

Σε κάθε περίπτωση το διοικητικό σχήμα που θα προκύψει, θα ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα της τεχνικής ηγεσίας. Κατασταλαγμένη άποψη για την παραμονή ή όχι του διδύμου Σταύρου Λαμπράκη, Βασίλη Πλεσίτη δεν υπάρχει, την ώρα που οι πληροφορίες για έντονο “φλερτ” με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο επιμένουν.

Πάντως εφόσον τεθεί θέμα προπονητή, είναι πιθανό σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνουν επαφές και με άλλους τεχνικούς προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση εν όψει της νέας σεζόν που προβλέπεται ιδιαίτερα απαιτητική. Στο μεταξύ, ο Γιώργος Σαρρής με δηλώσεις του στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6, τόνισε ότι όλα είναι ανοιχτά σχετικά για το ποδοσφαιρικό του μέλλον και την παραμονή ή όχι στον Εργοτέλη:

“Ό,τι και να γίνει, θα γίνει για καλό. Το συμβόλαιό μου λήγει τον Δεκέμβρη. Δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη και κάτι για να σκεφτώ. Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα για κάποια πράγματα.Υπάρχει ακόμα καιρός. Θα ηρεμήσω και όταν έρθει η ώρα θα δω».