Στην Παγκρήτια Έκθεση «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση» που θα πραγματοποιηθεί από τις 24-27 Μαΐου 2013 στο Στάδιο Tae Kwon Do, στο Δέλτα Φαλήρου, θα δώσει το “παρών” ο ΟΦΗ.

Η κρητική ομάδα θα έχει δικό της περίπτερο στην έκθεση από όπου με διάφορους τρόπους θα γίνεται η παρουσίαση του συλλόγου από την ίδρυσή του ως και σήμερα. Σε περίοπτη θέση θα βρίσκεται το Κύπελλο Ελλάδας του 1987, ενώ μέσα από προβολή στιγμιότυπων θα ζωντανέψουν μνήμες του ένδοξου παρελθόντος. Την ιδέα για την συμμετοχή της κρητικής ομάδας σην έκθεση είχε το τμήμα μάρκετινγκ και μέσα από αυτή την παρουσία ο ΟΦΗ ευελπιστεί ότι θα φέρει πιο κοντά του τον κόσμο της Αθήνας και κυρίως τους Κρητικούς που ζουν στην πρωτεύουσα, ενώ θα δώσει την δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να δουν και να θυμηθούν ωραίες στιγμές του παρελθόντος, με κυρίαρχη φυσικά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας τον Ιούνιο του 1987 στον τελικό με τον Ηρακλή.

Η έκθεση «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση» θα είναι ανοικτή από τις 24 έως 27 Μαΐου, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή από τις 11 π.μ. μέχρι τις 9 μ.μ. και Δευτέρα από τις 11 π.μ. μέχρι τις 7 μ.μ. στο στάδιο TAE KWON DO στην Αθήνα.



Εξετάζεται ο φάκελος



Σήμερα το μεσημέρι είναι μια κρίσιμη μέρα για τον ΟΦΗ καθώς θα εξεταστεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ ο φάκελος της κρητικής ομάδας για την αδειοδότηση. Ο φάκελος έχει κατατεθεί εδώ και καιρό και σήμερα στη 1.30 μ.μ. η Επιτροπή θα τον εξετάσει μαζί με τους φακέλους και άλλων ομάδων της Σούπερ Λιγκ. Πάντως οι αποφάσεις για την αδειοδότηση θα αργήσουν καθώς αναμένονται μετά το πέρας της διαδικασίας των πλέι οφ που ολοκληρώνονται στις 2 Ιουνίου.

Στον ΟΦΗ διατηρούν χαμηλούς τόνους για το θέμα της αδειοδότησης. Όπως τονίζουν, η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά τα πράγματα είναι καλύτερα σε σχέση με πέρυσι και δεν θα είναι έκπληξη αν η ομάδα αδειοδοτηθεί. Ωστόσο ακόμα και στην περίπτωση που δεν πάρει άδεια είναι όλα δρομολογημένα και αυτό δεν πρόκειται να αποτελέσει τροχοπέδη στην πορεία της στο νέο πρωτάθλημα.

Οι ανανεώσεις

Σε αγωνιστικό επίπεδο η σεζόν ολοκληρώνεται και τυπικά αύριο με το φιλικό κόντρα στον Ρούβα στο ΒΑΚ στο οποίο η νέα τεχνική ηγεσία θα έχει την δυνατότητα να δει και πάλι τους παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Από κει και πέρα το βάρος θα πέσει στις ανανεώσεις συμβολαίων, με τον ΟΦΗ να έχει δικαίωμα για 4, αλλά επειδή μέσα στα συμβόλαια που λήγουν είναι και του Ζαχαράκη, ο οποίος είναι κάτω των 24 χρόνων μπορεί να ανανεώσει σε τέσσερις από τους πέντε παίκτες που απομένουν μεταξύ των Σαρ, Σόουζα, Μπούρμπο, Ιωαννίδη, Ζορμπά. Η διοίκηση θα περιμένει τις εισηγήσεις του Παύλου Δερμιτζάκη ο οποίος έχει ήδη κάνει τις πρώτες αναφορές και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις σε αυτό το θέμα.