Έτοιμος για την αυριανή μάχη με τον Εθνικό Γαζώρου είναι ο Εργοτέλης με μοναδικό στόχο τη νίκη καθώς το αυριανό παιχνίδι δίνει την δυνατότητα στους κιτρινόμαυρους να επανέλθουν στις επιτυχίες και να διατηρήσουν το πάνω χέρι στην υπόθεση της απευθείας ανόδου.
Ο Εργοτέλης έχει αφήσει ήδη πίσω του το παιχνίδι στο Αγρίνιο και τα όσα έγιναν εκεί και η σκέψη του είναι μονάχα στο αυριανό ματς στο οποίο θέλει τους τρεις βαθμούς για να παραμείνει στην τριάδα και να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες των ανταγωνιστών του που αγωνίζονται οι περισσότεροι εκτός έδρας. Η ομάδα του Ηρακλείου παρά την ήττα της από τον Παναιτωλικό εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα αρκεί να αξιοποιήσει το πρόγραμμα της και να πάρει τους βαθμούς που απαιτούνται (τουλάχιστον εννιά) για να πραγματοποιήσει τον στόχο της. Αυτό που θέλει είναι να πετύχει τρεις νικες στα εναπομείναντα τέσσερα ματς κάνοντας την αρχή από την αυριανή αναμέτρηση.
Ενόψει του αυριανού αγώνα ο Σταύρος Λαμπράκης και ο Βασίλης Πλεσίτης αναζητούν τον αντικαταστάτη του Ρομάνο που δεν θα αγωνιστεί λόγω τιμωρίας ενώ επιστρέφουν ο Χαντί που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο Ουέλιγκτον ενώ κάποιες ενοχλήσεις που νιώθει ο Ζαχόρα θα αξιολογηθούν και η συμμετοχή του θα κριθεί στην σημερινή προπόνηση. Στον Εργοτέλη θέλουν ξανά την συμπαράσταση του κόσμου όπως έγινε και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Μπορεί ο Εθνικός Γαζώρου να είναι αδιάφορος βαθμολογικά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παρουσιαστεί αδιάφορος και αγωνιστικά και το παιχνίδι χρειάζεται προσοχή από τον Εργοτέλη για να μην πέσει θύμα έκπληξης.
Σύμφωνα με ανακοίνωσση της ΠΑΕ τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα τέθηκαν σε κυκλοφορία. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ και θα είναι ελεύθερη για τις γυναίκες και τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1. Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρτινέγκο (Νικολάου Πλαστήρα 1, τηλ: 2810313959).

Σε διαθεσιμότητα

Μπορεί ο Εργοτέλης να αδικήθηκε στο Αγρίνιο και να έχασε τους βαθμούς ελέω διαιτησίας αλλά τουλάχιστον δικαιώνεται ηθικά όσο αυτό μπορεί να απαλύνει την πίκρα για την ήττα. Σύμφωνα με πληροφορίες η διαιτησία του Χατζή από την Αττική δεν πέρασε απαρατήρητη από τον…παρατηρητή διαιτησίας του συγκεκριμένου αγώνα Χρήστου Ηλιάδη ο οποίος του χρεώνει το τραγικό λάθος στην φάση του 62ʼ που δεν κατελόγισε το πέναλτι στην ανατροπή του Βερπακόφσκις από τον Ζ. Ο παρατηρητής έκανε χρήση βίντεο και αποφαίνεται ότι υπήρξε παράβαση, ενώ σημειώνει επίσης ότι ο διαιτητής θα μπορούσε να ήταν πιο αυστηρός στον πειθαρχικό τομέα. Όλα αυτά είναι ενδεικτικά του ότι ο διαιτητής κινδυνεύει να τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Έκλεισε και ο Μπουχαλάκης

Στο μεταξύ ολοκληρώθηκε η συμφωνία για την μεταγραφή του Ανδρέα Μπουχαλάκη στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μετά τον Εργοτέλη που τα έχει βρεί σε όλα με τον Ολυμπιακό υπήρξε συμφωνία και του παίκτη με τους νταμπλούχους και υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών στον Ολυμπιακό. Προσύμφωνο ως γνωστόν έχει υπογράψει ο Τζανακάκης. Το πιο πιθανό πάντως είναι ότι και οι δυο παίκτες θα παίζουν και του χρόνου ως δανεικοί στον Εργοτέλη.