Ο ΟΠΕΡ εξασφάλισε πανηγυρικά το εισιτήριο για την Α2 βόλεϊ ανδρών, καθώς επικράτησε με 3-0 της ΕΑ Λάρισας στον αγώνα μπαράζ που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Φιλαδέλφειας.
Οι πρωταθλητές Κρήτης ήταν ανώτεροι σε όλα τα σετ από τους Θεσσαλούς και δίκαια πανηγύρισαν την επιστροφή τους στην Α2 μετά από μια πενταετία.
Τα σετ: 25-20, 25-18, 25-18
ΟΠΕΡ: Χνάρης, Διαμαντάκης, Λαδάκης, Μαρκίδης, Ξυλούρης,Φίλος, Καραμιχάλης -λ /Γαλανάκης -λ.
«Προετοιμαστήκαμε καλά, είχαμε καλή εικόνα για το τι θα αντιμετωπίσουμε και αυτό βγήκε στο γήπεδο», είπε ο τεχνικός του ΟΠΕΡ Γιώργος Μπουρμπάκης και συμπλήρωσε: «Η νίκη μας αυτή ήταν η δικαίωση των κόπων όλης της χρονιάς, όπου μείναμε προσηλωμένοι στο στόχο και τα παιδιά ήταν συνεπής σε όλες τους τις υποχρεώσεις, ενώ η διοίκηση ήταν κοντά μας, παρόλο που η συμμετοχή της γυναικείας ομάδας στην Α1 σήμαινε πολύ μεγάλη επιβάρυνση απ’ όλες τις πλευρές».
Έτσι η Κρήτη θα έχει του χρόνου και πάλι τρεις ομάδες στην Α2 (ΟΦΗ, ΣΦΠΧ, ΟΠΕΡ).

