Αναβολή για λίγες μέρες πήραν οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή στον ΟΦΗ. Πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας ήταν να ξεκαθαρίσει αυτή την εβδομάδα το θέμα της παραμονής ή όχι του Γιάννη Πετράκη ωστόσο οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι εξελίξεις αναμένονται πλέον μετά το Πάσχα.

Στο τελευταίο Δ.Σ πάντως το θέμα αυτό δεν μπήκε στο τραπέζι κάτι που θα γίνει αμέσως μετά το Πάσχα έτσι ώστε να αποφασιστεί με βάση την πορεία της ομάδας αλλά και τους στόχους που θα βάλει για τη νέα περίοδο ποιος θα είναι ο προπονητής.

Παράλληλα με το θέμα του προπονητή ο ΟΦΗ αναμένεται να ασχοληθεί μετά τις γιορτές και με το θέμα του έμψυχου δυναμικού και κυρίως με τα συμβόλαια που λήγουν.

Τον Ιούνιο μένουν ελεύθεροι έξι ποδοσφαιριστές και το θέμα αυτό απασχολεί έντονα την κρητική ομάδα καθώς θα κληθεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τους παίκτες αυτούς. Πρόκειται για τους Σαρ, Μπούρμπο, Ζαχαράκη, Ζορμπά, Ιωαννίδη και Σόουζα. Ο Σαρ πρόσφατα είχε δηλώσει ότι αν γίνουν κάποια πράγματα δεν έχει πρόβλημα να παραμείνει στην ομάδα ενώ και οι υπόλοιποι δείχνουν διάθεση να μείνουν.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στον ΟΦΗ βλέπουν με θετικό μάτι την παραμονή των περισσοτέρων από αυτούς τους παίκτες ωστόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει και το οικονομικό αφού πρόθεση της διοίκησης είναι να μειώσει κατά πολύ το μπάτζετ.

Στο θέμα αυτό πάντως όπως και γενικότερα στα μεταγραφικά όλα θα εξαρτηθούν από το ποιός θα είναι ο προπονητής. Σε περίπτωση που παραμείνει ο κ. Πετράκης γνωρίζει το υλικό και θα κάνει την έκθεση του ενώ αν υπάρξει αλλαγή τότε στον ΟΦΗ θα περιμένουν τις εισηγήσεις του νέου προπονητή.

Αυτό που θέλουν στον ΟΦΗ είναι να κλείσουν το θέμα του προπονητή όσο πιο σύντομα γίνεται έτσι ώστε να αρχίσει ο σχεδιασμός για τη νέα χριονιά. Φέτος ο ΟΦΗ δεν έχει άλλα προβλήματα πλην της αδειοδότησης και στοχεύει σε ένα έγκαιρο προγραμματισμό για να είναι έτοιμος τον Ιούλιο για να ξεκινήσει την προετοιμασία του. Δεν αποκλείεται η παρουσία κάποιων παικτών να κριθεί και απο τα φιλικά που θα γίνουν μέχρι τέλος του Μάη. Σήμερα στις 5.30 μ.μ. θα αντιμετωπίσει τον Ρούβα ενώ το πιο σημαντικό φιλικό θα γίνει τη Μεγάλη Τρίτη με τον Πλατανιά στο Ηράκλειο. Η αγωνιστική σεζόν για τους παίκτες του ΟΦΗ ολοκληρώνεται το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου (25-26).

Φινάλε για Κ-20

Με την 2η (εξʼ αναβολής) αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα Νέων των ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ στην κατηγορία των Κ-20. Η ομάδα του ΟΦΗ κάνει φινάλε στο “Κλεάνθης Βικελίδης” αύριο Κυριακή με αντίπαλο τον Αρη στο ματς που θα αρχίσει στις 11 το πρωί και θα το διαιτητεύσει ο Φωτιάδης με βοηθούς τους Καμπούρη, Γκαιντατζή από τον Σύνδεσμο Σερρών.

• Μπάρμπεκιου έγινε χθες στο Βαρδινογιάννειο από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Μάνθο Πουλινάκη στους παίκτες της ομάδας.