Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι πλέον τα παιχνίδια που έχουν απομείνει στην Α2 βόλεϊ ανδρών για τον ΟΦΗ και τη ΓΕΗ.

Ο μεν ΟΦΗ έχει εξασφαλίσει την παραμονή αλλά δε μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την 7η θέση ενώ η ΓΕΗ περιμένει το ...μοιραίο

(ήτοι υποβιβασμός) εφόσον σήμερα ο Οδυσσέας κερδίσει έστω κι έναν βαθμό στο ματς με την αδιάφορη Αργυρούπολη.

Πάντως και οι δυο ομάδες της πόλης μας έχουν την ευκαιρία σήμερα να πετύχουν νίκες γοήτρου κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους. Η ΓΕΗ φιλοξενεί στα «Δυο Αοράκια» τον ουραγό Εθνικό, με το πρώτο σερβίς να γίνεται στις 6 μ.μ. (Βλαχάκης- Κοκοτσάκης).

Ο ΟΦΗ παίζει στο Μοσχάτο με την τοπική ομάδα, η οποία μοιράζεται την τελευταία θέση με τον Εθνικό (5.30 μ.μ., Νικολόπουλος- Μενεσλής).

Ο ΣΦΠΧ παίρνει άκοπα το «τρίποντο» σωτηρίας μετά την παραίτηση της Παλλήνης ενώ το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις Κολλέγιο-Ταταύλα, ΑΕΚ-Πανελλήνιος και Οδυσσέας-Αργυρούπολη.

Για τη 16η αγωνιστική της Α2 γυναικών, η Μεσαρά έχει αύριο (4μ.μ.) πολύ δύσκολη αποστολή στην Αθήνα όπου αντιμετωπίζει τους Ίωνες (Χρηστίδης-Βασιλείου). Η ομάδα των Μοιρών ενδιαφέρεται άμεσα για το αποτέλεσμα του αγώνα ΣΦΠΧ-Άρτεμις που γίνεται επίσης αύριο (5μ.μ.) στα Χανιά (Μαντινάκης-Παπαδόπουλος Ν.), επιθυμώντας νίκη των γηπεδούχων.

Τα άλλα ματς του 2ου ομίλου: Θέτις-Αστέρας, Αγ. Παρασκευή-Ιωνικός.



Γιορτή στο Ρέθυμνο



Στο Ρέθυμνο πέφτουν τα φώτα αυτό το διήμερο για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου ανδρών. Σήμερα θα γίνουν οι ημιτελικοί, Παμβοχαϊκός – Ολυμπιακός (5μ.μ.) και Ηρακλής-Φοίνικας Σύρου (7.30μ.μ.) ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί αύριο στις 4μμ.

Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, ο πρόεδρος του συνδιοργανωτή ΟΠΕΡ και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας κ. Ψαρουδάκης, τόνισε ότι τέτοιοι αγώνες υψηλού επιπέδου έχουν λείψει από την πόλη: «Η ομάδα μας είναι ευτυχής που παίρνει τρίτη φορά διοργάνωση από την ομοσπονδία, με τρεις διαφορετικές διοικήσεις. Η επιλογή στο σωματείο και στα πρόσωπά μας δείχνει πως υπάρχει αναγνώριση. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και την ΕΟΠΕ και να πω πως οι αγώνες ανδρών, που γίνονται στην πόλη μας μετά από πολλά χρόνια, μας έχουν λείψει».

Αναφορικά με τα μέτρα τάξης εξήγησε πως: «Δεν θα έχουμε θέματα, καθώς η αστυνομία έχει κάνει αυτά που χρειάζεται να κάνει. Στο Ρέθυμνο δεν ισχύουν τα δεδομένα που έχουν άλλες πόλεις. Οι φίλαθλοι θα έρθουν να δουν αγώνες και τίποτα άλλο».

Τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατίθενται σήμερα από τα εκδοτήρια του κλειστού «Μ. Μερκούρη».



Τα κλιμάκια

Οι αθλήτριες που κλήθηκαν στην προπόνηση του κλιμακίου Ανατ. Κρήτης την Τρίτη 26/3 στα “Δύο Αοράκια” είναι οι εξής:

1ο γκρουπ (4 μ.μ.)

Κούλια, Σταματάκη, Κανάκη, Ρουσιτασβίλι, Πόποβιτς, Σφακιανάκη, Αναστασιάδη, Ανδρουλάκη, Γαϊτάνου, Κοκοσάλη (ΓΕΗ), Βένιου, Σταμουλάκη, Κληρονόμου, Παυλάκη, Μαριάτου, Αγγελάκη, Τερζάκη, Πλεσίτη, Δρακάκη, Παπαχατζάκη (ΑΘΛΕΣΗ), Σαπουντζάκη, Μανιού, Στεφανίδου -Χρονάκη (Φιλαθλητικός).

2ο γκρουπ (5.45 μ.μ.)

Γενειατάκη, Φραγκουλάκη (Γιούχτας), Πωλιουδάκη, Φραγκιαδουλάκη, Κακοδειπνάκη, Φραγκιαδάκη Μ., Παπαγρηγορίου, Καραμανιτάκη, Φραγκιαδάκη Ε. (Μεσαρά), Χαιρετάκη, Παπαδάκη, Φουνταραδάκη, Πατεράκη, Κοχιαδάκη, Περάκη (Σητειακός), Πρίφτη, Καντά (Άρης Γ.), Δέδε, Τσαπάκη, Ανυφαντάκη, Καλιούνη, Ροδιτάκη, Γεωργίλα, Σουρανάκη, Κουκάκη, Διαμαντάκη (Χερρονάσιος).