Στην Πάτρα το προσεχές Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί το All Star Game και οι παίκτες που θα απαρτίζουν τις δύο ομάδες, καθώς και όσοι θα πάρουν μέρος στους διαγωνισμούς τριπόντων και καρφωμάτων είναι οι έξης.
Η ομάδα των Ελλήνων παικτών αποτελείται από τους:
Δημήτρη Διαμαντίδη (Παναθηναϊκός), Βασίλη Σπανούλη (Ολυμπιακός), Νίκο Παππά (Πανιώνιος), Κώστα Σλούκα (Ολυμπιακός), Κώστα Χαραλαμπίδη (ΠΑΟΚ), Κώστα Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς (Πανιώνιο), Γιώργο Πρίντεζη (Ολυμπιακός), Μάικ Μπράμος (Παναθηναϊκός), Σοφοκλή Σχορτσανίτη (Παναθηναϊκός), Λάζαρο Παπαδόπουλο (ΠΑΟΚ) και Μιχάλη Τσαϊρέλη (ΠΑΟΚ). Προπονητές της ομάδας θα είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης και ο Σούλης Μαρκόπουλος.
Στον πάγκο της ομάδα των ξένων θα βρίσκονται οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Γιάννης Σφαιρόπουλος. Η ομάδα αποτελείται από τους : Έισι Λο (Ολυμπιακός), Ρόκο-Λένι Ούκιτς (Παναθηναϊκός), Έρικ ΜακΚόλουμ (Απόλλων Πατρών), Τέρελ Στόγκλιν (Ηλυσιακός), Μπρεντ Πέτγουεϊ (Ρέθυμνο), Τζέιμς Γκιστ (Παναθηναϊκός), Λάντον Μίλμπουρν (Πανιώνιος), Γιόνας Ματσιούλις (Παναθηναϊκός), Τζέρεμι Χαντ (Άρης), Στεφάν Λάσμε (Παναθηναϊκός), Γουίλ Κόλεμαν (Καβάλα), Κάιλ Χάινς (Ολυμπιακός).
Οι Μπράμος (Παναθηναίκός), Γκετσεβίτσιους (Ολυμπιακός), Πέτροβιτς (Απόλλωνας Π), Στόγκλιν (Ηλυσιακός), Γκίμπσον (Ικαρος Κ.) και Δέδας (ΠΑΟΚ), καθώς και ο Γκίκας του Φιλαθλητικού αλλά και ο νικητής του διαγωνισμού των επιλέκτων θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό των τριπόντων.
Στο διαγωνισμό καρφωμάτων θα συμμετάσχουν οι Λάσμε (Παναθηναϊκός), Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Γκιστ (Παναθηναϊκός), Πέτγουεϊ (Ρέθυμνο), Κόλεμαν (Καβάλα) και Μίλμπουρν (Πανιώνιος), συν τον Αντετοκούμπο του Φιλαθλητικού, αλλά και το νικητή του διαγωνισμού των επιλέκτων.

