Μια γυναίκα, η διαιτητής κ. Λαμπαδαρίου από τον Πειραιά κατάφερε να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής του χθεσινού αγώνα στην Γέργερη.
Ο Ρούβας έχασε με 2-1 από τον Αχαρναϊκό αλλά έχει φρικτά παράπονα από τη διαιτησία της κ. Λαμπαδαρίου για τουλάχιστον τρείς φάσεις που έπαιξαν καθοριστικό ρολο στο αποτέλεσμα με το οποίο το μέλλον της κρητικής ομάδας στην κατηγορία γίνεται πλέον πολύ δύσκολο.
Τα παράπονα εστιάζονται σε ένα γκολ του Ρουβα το οποίο πέτυχε ο Κορδονούρης στο 41ʼ και ακυρώθηκε ως οφσάιντ, σε μια φάση στο 45ʼ που ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυντικού και στο τρίτο γκολ του Αχαρναικού για το οποίο οι γηπεδούχοι φωνάζουν ότι ήταν επιθετικό φάουλ.
Ο Ρούβας ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και είχε δυο καλές στιγμές με τον Παντελή στο 5ʼ και τον Μπολόση στο 13ʼ αλλά ο γκολκίπερ του Αχαρναικού είπε όχι στο 1-0. Ωστόσο μετά από λάθος της άμυνας βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Κούμπρογλου στο 15ʼ. Οι γηπεδούχοι πίεσαν κι έφθασαν στην ισοφάριση στο 23ʼ με τον Παντελή μετά από προσπάθεια του Μουρατίδη.
Στη συνέχεια, στο 41ʼ ο Κορδονούρης πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ ενώ στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι διαμαρτυρόμενοι ότι η μπάλα έχει βρει σε χέρι παίκτη του Αχαρναϊκού στην περιοχή μετά από κόρνερ.
Στο βʼ μέρος ο ρυθμός έπεσε λόγω της έντασης και των νεύρων από την πλευρά των παικτών του Ρούβα.
Στο 83ʼ έγινε η φάση που …λαμπάδιασε το ματς όταν Ραχίμ έφυγε από δεξιά, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάουλ στον Γούτσιο, με τον παίκτη του Αχαρναϊκού να σκοράρει και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του. Στη συνέχεια δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο ενώ ο Ρούβας πέρα από το ματς έχασε και τον Κεφαλούκο που αποβλήθηκε για διαμαρτυρία.
ΡΟΥΒΑΣ: Διαμαντής, Κορδονούρης, Ανυφαντάκης, Ταβλαδωράκης, Γούτσιος, Κεφαλούκος, Λαζαρίδης (67ʼ Αντωνάκης) Παντελής, Χατζησσάβας, Μπολόσης (46ʼ Σεντεμέντες)Μουρατίδης (74ʼ Φουκαράκης).
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Παγούδης, Αναστασίου, Μανόλης, Δριμόπουλος, Μαγγίνας, Γκέζος, Χριστόπουλος, Νεόφυτος, Βεστάκης (75ʼ Ντεντόπουλος) Κούμπρογλου (90ʼ Χαφούς) Ραχίμ (90ʼ Κουμπαρούλης).