Στο Κύπελλο στρέφει σήμερα την προσοχή της η Μινωική αντιμετωπίζοντας τον Διαγόρα στο “Μαρτινέγκο”. Μπορεί η ομάδα της Φορτέτσας να δίνει “μάχη” για την παραμονή της στο περιφερειακό, αλλά και το κύπελλο είναι σύμφωνα με τον προπονητή της ένας θεσμός που δεν την αφήνει αδιάφορη.

“Θέλουμε να προχωρήσουμε και να διακριθούμε αν είναι δυνατόν. Βέβαια υπάρχουν ελλείψεις αλλά νομίζω ότι και τα παιδιά που θα παίξουν μπορούν να αντεπεξέλθουν”, τόνισε χθες ο Γιώργος Χριστοφής.

Απόντες από το σημερινό παιχνίδι θα είναι οι τιμωρημένοι Φανιουδάκης, Κοντάκος, οι τραυματίες Φραγκάκης, Νικάκης και ο Ρουμελιώτης που έμεινε εκτός για να ξεκουραστεί. Οσοι παίκτες δεν αγωνιστούν θα κάνουν προπόνηση στις 5μ.μ. στον Καρτερό.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ

Δύο θεωρητικά εύκολα παιχνίδια εκτός έδρας περιλαμβάνει το πρόγραμμα στη συνέχεια για τον Ηρόδοτο με Κουτσουρά και Αρη Ρ. Ομως ο τεχνικός της ομάδας της Αλικαρνασσού κ. Πετράκης έχει διαφορετική άποψη: “Aλλοίμονο αν πιστέψουμε ότι είναι εύκολα ματς. Δεν υπάρχουν τέτοια σήμερα στο ποδόσφαιρο. Αν δεν είμαστε σοβαροί θα έχουμε προβλήματα”.

Για το κυριακάτικο παιχνίδι στην Ιεράπετρα δεν υπολογίζεται ο Ζήσης που είναι τραυματίας ενώ δύσκολα θα προλάβει ο Καργιωτάκης. Αντίθετα, ο Αυγενάκης αναμένεται να είναι έτοιμος και θα δώσει το παρών.

ΠΑΝΟΜ

Στα ύψη βρίσκεται το ηθικό του ΠΑΝΟΜ μετά τη νίκη στα Περβόλια επί του Θησέα. Ομως η δύσκολη συνέχεια δεν αφήνει πολλά περιθώρια για πανηγυρισμούς. Η Μαλιώτικη ομάδα έχει ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι ξανά στα Χανιά αυτή τη φορά με τον Αρη Σούδας και προετοιμάζεται ήδη εντατικά για να είναι έτοιμη. Μάλιστα οι δύο τελευταίες προπονήσεις θα γίνουν σε γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα για να συνηθίσουν οι παίκτες στις συνθήκες που θα συναντήσουν στη Σούδα. Μεγάλος απών θα είναι ο Ζαχαρίας Νοικοκυράκης που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αργυράκη που έχει υποστεί διάστρεμμα.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

Παρά τη νίκη επί του Κουτσουρά το κλίμα στη Χερσόνησο εξακολουθεί να είναι βαρύ. Η δυσκολία με την οποία η ομάδα κέρδισε σ’ αυτό το ματς τους τρεις βαθμούς προκάλεσε γκρίνια στις τάξεις των φιλάθλων και όχι μόνο. Στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δ.Σ. επρόκειτο να συζητηθεί η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και η συνέχεια. Κάποιες πληροφορίες που έκαναν λόγο για θέμα προπονητή δεν επιβεβαιώθηκαν χθες ούτε όμως και διαψεύστηκαν επισήμως. Πάντως η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Αρη Ρ. συνεχίστηκε κανονικά με απόντες τους Βοσκάκη, Φινοκαλιώτη οι οποίοι δεν έχουν ελπίδες συμμετοχής. Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Γαλανός που χτύπησε στο ματς με τον Κουτσουρά.

ΑΛΜΥΡΟΣ

Μέσα σε καλό κλίμα μετά το “διπλό” στην Ιεράπετρα, συνεχίζεται η προετοιμασία του Αλμυρού ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Ρ. Ο Δημήτρης Βολωνάκης αφού συνεχάρη τους παίκτες του για την σπουδαία επιτυχία κόντρα στον ΟΦΙ τους ζήτησε να ξεχάσουν αυτό το παιχνίδι και να κοιτάξουν με την ίδια σοβαρότητα το επόμενο για να προσθέσουν άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους.

Ο κ. Βολωνάκης δεν υπολογίζει τους Μπρα, Τσαμπουράκη που είναι τιμωρημένοι ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κατσαμάνη.