Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη κερδισμένη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για τη φάση των «32» του Κυπέλλου ΕΠΣΗ. Η ομάδα του Νίκου Παγωμένου εκμεταλλεύθηκε την έδρα της, επικρατώντας με 3-2 μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι.
Χωρίς απώλειες συνεχίζουν και οι Ηρόδοτος, Γιούχτας που ξεπέρασαν τα εμπόδια του Λίντο και του ΟΦΑ.

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 3-2
Τον χαρακτηρισμό του ντέρμπι δικαίωσαν στον Καρτερό η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, με τους γηπεδούχους να αποδεικνύονται πιο εύστοχοι, εξασφαλίζοντας την πρόκριση.
Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να αιφνιδιάσουν και αφού είχαν πρώτα δοκάρι στο 3΄ με την κεφαλιά του Χατζηανδρέου, άνοιξαν το σκορ στο 11΄με κεφαλιά του Διγενή. Η ομάδα του Κρουσώνα αντέδρασε, ισοφαρίζοντας στο 29ʼ με την αντεπίθεση που τελείωσε ο Κουράκης. Καθοριστικό για την έκβαση του αγώνα ήταν το γκολ του Μπέη στο 45ʼ που έβαλε ξανά μπροστά με 2-1 την ΑΕΚ. Στο 50΄ έγινε και το 3-1 με τον Χατζηανδρέου, εξέλιξη πάντως που δεν πτόησε τον ΠΑΟΚ. Ο μόνιμος σκόρερ του Νίκος Κουράκης μείωσε σε 3-2 στο 64ʼ δίνοντας δραματικό τόνο στα τελευταία λεπτά. Ο Καπετανάκης όμως έχασε δυο καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει κι έτσι η πρόκριση δεν άλλαξε χέρια...
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φουκάκης.
ΑΕΚ : Καλυκάκης, Ζουρλαντώνης, Βιλανάκης, Διγενής, Ευαγγελόπουλος, Σεραφειμίδης, Τζέρτζι, Χατζηανδρέου, Μπέης (73′ Σφακιανάκης), Αργέντης (63′ Τρύφωνος), Τσαΐνης (52′ Μπινιχάκης).
ΠΑΟΚ : Σπανός, Μασέλης, Αναγνωστάκης, Κάτελας, Χαλκιαδάκης, Κουράκης Ν.Μ, Μπαστάκης (57′ Μακατουνάκης Μ.), Κουράκης Ν. Ι, Σταυρακάκης (46′ Σκουτέλης), Νταουσιάνης (78′ Βατσινάς), Καπετανάκης.

ΛΙΝΤΟ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ 1-4
Μια καλή προπόνηση εν όψει της συνέχειας των υποχρεώσεών του στο περιφερειακό, έκανε ο Ηρόδοτος κερδίζοντας με 4-1 το Λίντο στην έδρα του.
Ο Νίκος Ανδριανάκης είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς αναπληρωματικούς, οι οποίοι τα πήγαν καλά σε γενικές γραμμές.
Μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τέσσερις φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα στην επανάληψη. Την αρχή έκανε ο Μαγάκης με κεφαλιά στο 62ʼ για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του ο Νικολάου στο 70ʼ. Ο Ζαφείρης στο 85ʼ «έγραψε» το 0-3 για να μειώσει αμέσως μετά ο Μαθιουδάκης. Το τελικό 1-4 σημείωσε και πάλι ο Ζαφείρης στο 90ʼ.
Διαιτητής ήταν ο Μανδαλενάκης.
ΛΙΝΤΟ : Φραγκουλάκης, Χουρδάκης, Μαθιουδάκης, Γκέτα, Αποστολάκης, Τζανάκης, Ντίνος, Τσίχλας, Κακούρης (46′ Νιτσόλας), Σκουτέλης (75′ Αναγνωστάκης), Στογιανόπουλος (46′ Κισσανδράκης).
ΗΡΌΔΟΤΟΣ : Καρλής, Κοκκινάκης (46′ Νικολάου), Κλαδάς, Μαγάκης, Χαρίτος, Καραφωτιάς, Ανωγειανάκης, Φράγκος, Τσομπανάκης (75′ Βαγιωνάκης), Μπέρκης, Ακογλάνης (38′ Ζαφείρης).

ΟΦΑ-ΓΙΟΥΧΤΑΣ 0-5
Περίπατο έκανε ο Γιούχτας στο Θραψανό, συντρίβοντας με 5-0 τον ΟΦΑ. Η ομάδα του Μηνά Πίτσου, ξέσπασε για τις ισοπαλίες της στο πρωτάθλημα, απέναντι βέβαια σε ένα πιο αδύναμο συγκρότημα.
Το πρώτο γκολ σημειώθηκε από τον Σπηλιωτάκη στο 40ʼ με την ομάδα των Αρχανών να είναι πιο αποτελεσματική στην επανάληψη, όπου δυο τέρματα πέτυχε ο Καστελιανάκης και από ένα οι Μιχελακάκης, Γιαλιτάκης.
Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Βισκαδούρος.
ΟΦΑ: Στρατάκης, Τερζίδης, Δημητρουλάκης, Κυριαζής (63ʼ Μαζιτζής), Μουρτζάκης (76ʼ Συμιανάκης), Χρηστάκης, Μαγκαφουράκης, Δαγκωνάκης, Τζανάκης, Λουλάκης, Παναγόπουλος (60 ́ʼ λ.τ. Κοζυράκης)
ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Χαραλαμπάκης, Γιαλιτάκης, Μαλιάκας, Σεληνιωτάκης, Ιερωνυμάκης, Γενιτσαρίδης, Ανυφαντάκης (50ʼ Μιχελακάκης), Σπηλιωτάκης (69ʼ Κέσκος), Καστελιανάκης, Βλάχος, Κατσούλης (50ʼ Χαλκιαδάκης).