ΕΠΙΣΚΟΠΗ - “Κλείνει” και ο Δερμίσης

Στο Ρέθυμνο βρίσκεται ο Γιάννης Δερμίσης για να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του στην Επισκοπή.

Ο 18χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τους Ρεθυμνιώτες και απομένουν μόνο τα τυπικά για την επικύρωση της μεταγραφής. Ο πρώην παίκτης του Βατανιακού προέρχεται από μια γεμάτη χρονιά με την ομάδα της Κατερίνης στον Βόρειο όμιλο της Football League 2, αγωνιζόμενος σε 20 παιχνίδια. Έχει περάσει από όλα τα Εθνικά συγκροτήματα, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο είχε μπει στο στόχαστρο της Στουτγκάρδης.

ΑΕΚ

Την προσεχή Δευτέρα 16 Ιουλίου θα συγκροτηθεί σε Σώμα το νέο Δ.Σ της ΑΕΚ, πρόεδρος του οποίου θα είναι ο επιχειρηματίας Γιώργος Δημητριάδης και αντιπρόεδρος ο Γιάννης Λιονάκης.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά της ομάδας, πολλά θα κριθούν από την ανανέωση ή όχι των δανεισμών των Μπέη και Βιλανάκη του Εργοτέλη ενώ του Καραφωτιά του Ηροδότου και του Παπαδομιχελάκη του ΠΟΑ.

ΠΑΤΟΥΧΑΣ

Η διοικητική αβεβαιότητα που εξακολουθεί να επικρατεί στον Πατούχα έχει φέρει στο κατώφλι της εξόδου σχεδόν όλους τους πρωτοκλασάτους παίκτες της ομάδας καθώς και τον προπονητή Βασίλη Καραϊσκο. Την ίδια ώρα άκαρπες παραμένουν οι προσπάθειες των παραγόντων για τον σχηματισμό νέας διοίκησης.

ΕΘΝΙΚΟΣ

Ο Θανάσης Δούκας, μετά από πέντε χρόνια επιστρέφει στον Εθνικό ως προπονητής.Η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία μαζί του ενώ σε ό,τι αφορά το νέο Δ.Σ. καθήκοντα προέδρου ανέλαβε για τέταρτη περίοδο ο Γιάννης Ζερβός.