Ο Μάριος Φραγκούλης, επιστρέφει το φετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα για μία σειρά συναυλιών με άρωμα και χρώμα ελληνικό. Το Ηράκλειο θα αποτελέσει σταθμό του την Κυριακή 26 Αυγούστου, στο κηποθέατρο “Ν. Καζαντζάκης”.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής Με Aνοιχτά Φτερά ταξιδεύει απ’ άκρη σ’άκρη στην Ελλάδα στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και αγάπης.

Με αφετηρία τη συναυλία στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας, τη Δευτέρα 2 Ιουλίου και στη συνέχεια στο Κηποθέατρο Παπάγου, στις 4 Ιουλίου και στο Φεστιβάλ Φιλίππων - Θάσου, στις 11 Ιουλίου, ο Μάριος Φραγκούλης ξεκινά μία περιοδεία σε όλες τις «γωνιές» της Ελλάδας, τραγουδώντας για πρώτη φορά ένα αποκλειστικά ελληνικό πρόγραμμα.

Με το δικό του μοναδικό τρόπο, θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών και ποιητών που έχουν σημαδέψει τη νεώτερη ελληνική μουσική και έχουν ταυτιστεί με την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας. Ο κόσμος θα σιγοτραγουδήσει μαζί του μερικά από τα ομορφότερα κομμάτια των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου και Γιάννη Μαρκόπουλου. Από το πρόγραμμα της συναυλίας δεν θα λείπουν και πιο σύγχρονοι συνθέτες όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Στέφανος Κορκολής καθώς και δημιουργοί της νέας γενιάς.

Με Ανοιχτά Φτερά ο Μάριος Φραγκούλης, με έντονη διάθεση για ψυχική ανάταση, εύχεται χαρά και δύναμη σε όλο τον κόσμο μέσα από ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο εικόνες και όμορφα συναισθήματα, όπως μόνο τέχνη μπορεί να προσφέρει.