Όχι μόνο για τον ΟΦΗ αλλά και για τον Εργοτέλη είναι κρίσιμη η σημερινή μέρα καθώς στην συνεδρίαση της Λίγκας αναμένεται να συζητηθεί και το αίτημα που κατέθεσαν οι κιτρινόμαυροι για αύξηση των ομάδων στην μεγάλη κατηγορία σε 19.

Ο Εργοτέλης παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα και πέρα από την προφορική ενημέρωση που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα σε συναδέλφους του στην Λίγκα κατέθεσε και εγγράφως την πρότασή του, έχοντας προς το παρόν τη στήριξη από τον Παναιτωλικό και την Δόξα που είναι οι άλλες δυο ομάδες που υποβιβάστηκαν μαζί του στην Β’ Εθνική.

Είναι μια πρόταση που θα συζητηθεί αλλά ακόμα κι αν περάσει από την Λίγκα ίσως προσκρούσει στην ΕΠΟ η οποία και θα έχει τον τελευταίο λόγο. Η Ομοσπονδία σύμφωνα με πληροφορίες είναι αντίθετη σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και αυτό είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για την κρητική ομάδα. Ακόμα και στην Λίγκα πάντως δεν είναι σίγουρο ότι θα περάσει αυτή η πρόταση καθώς οι περισσότερες ομάδες δείχνουν να είναι αρνητικές.

Η αναδιάρθρωση είναι το ένα μέτωπο στο οποίο χτυπάει ο Εργοτέλης. Το δεύτερο είναι την Τετάρτη όταν και θα γίνει η εκδίκαση της στην Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ μετά από δύο αναβολές, όπου θα δοθεί η δικαστική “μάχη” του Εργοτέλη για να αποδείξει αυτό που ισχυρίζεται όλο αυτό το διάστημα, οτι δηλαδή ο Πανιώνιος έκανε παράνομα μεταγραφές.

Στη συνέχεια θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις γαι τον Εργοτέλη της νέας περιόδου αφού υπάρχουν “ανοικτά” ζητήματα(προπονητής, μεταγραφές) που βρίσκονται εν αναμονή της εξέλιξης της προσπάθειας της κρητικής ομάδας να παίζει και του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ.

Χάνσα καλεί Μπούντιμιρ

Η Χάνσα Ροστόκ, που υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας είναι η ομάδα που σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει καταθέσει πρόταση στον Εργοτέλη για την απόκτηση του Μάριο Μπούντιμιρ.

Ο 26χρονος άσος του Εργοτέλη φέρεται να είναι επιλογή του Βολφ, πρώην τεχνικού της Ξάνθης .

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για την παραχώρηση του αφού αυτή μπορεί να γίνει είτε με μεταγραφή είτε και με δανεισμό.