Από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα σε τροχαίο που σημειώθηκε χθες το πρωί, στο δρόμο έξω από το χωριό Γκαγκάλες, κατά την σύγκρουση δύο διερχόμενων αυτοκινήτων.

Ανάμεσα στους επιβαίνοντες στα δύο οχήματα ήταν και ένα παιδάκι, μόλις δύο ετών, στην κατάσταση της υγείας του οποίου επικεντρώθηκε και η αγωνία των οικείων του.

Σύμφωνα με το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών που διενεργεί την προανάκριση, το βρέφος είναι καλά στην υγεία του, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Όσον αφορά στους υπόλοιπους επιβάτες, φέρονται να έχουν υποστεί ελαφρά τραύματα.

“Άγιο” είχε όμως και μία τετραμελής οικογένεια που επέβαινε σε αυτοκίνητο, το οποίο ανατράπηκε ενώ κινούνταν στο δρόμο από την λεωφόρο Καζαντζίδη προς Καλλιθέα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο οδόστρωμα είχαν πέσει λάδια από κάποιο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το όχημα με τους τέσσερις επιβαίνοντες να τεθεί εκτός πορείας. Όλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία τους, αν και σοκαρισμένοι.

Ελαφρά όμως τραυματίστηκαν, με βάση την πρώτη πληροφόρηση από την Αστυνομία, και δύο νεαροί επιβάτες αυτοκινήτου, το οποίο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες “καρφώθηκε” χθες σε τοιχείο, στην πόλη των Χανίων.