“Σαν πας στην Καλαμάτα και ρθεις με το καλό κράτα και μια θέση για τα πλέι οφ...” θα μπορούσε να τραγουδήσει κάποιος για τον Ρούβα, παραφράζοντας το γνωστό τραγούδι. Η ομάδα της Μεσαράς αγωνίζεται αύριο στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα κόντρα στην Καλαμάτα με… κρυφό στόχο τα πλέι οφ ανόδου, τα οποία μπορεί να έρθουν με δική της νίκη και με συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Ο Ρούβας που την προηγούμενη αγωνιστική εξασφάλισε τον μεγάλο του στόχο που ήταν η παραμονή για να ελπίζει στην 3η θέση πρέπει να κερδίσει στην Καλαμάτα και την ίδια ώρα να μην κερδίσουν Γλυφάδα και Ζάκυνθος, που παίζουν εντός έδρας. Τον ίδιο στόχο έχει και η Καλαμάτα αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα στα άλλα δυο παιχνίδια. Για τον Ρούβα βέβαια δεν είναι εύκολο να πάρει το τρίποντο στην Καλαμάτα και τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν είχε νικήσει την περασμένη Κυριακή τον Αστέρα Μαγούλας αφού θα είχε την κατάσταση στα χέρια του. Εκτός των άλλων αύριο θα υποχρεωθεί να παίξει με ελλείψεις καθώς δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Ρουμπάκης, Φουκαράκης, Τζιράκης, ο τραυματίας Σταθόγλου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του τραυματία Κορδονούρη.

Ανεξάρτητα απʼ όλα αυτά η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη πάει στην Καλαμάτα για το τελευταίο της φετινό παιχνίδι χωρίς να έχει άγχος, αφού ο βασικός στόχος εκπληρώθηκε και ότι παραπάνω έρθει θα αποτελεί υπέρβαση. Αυτό που θέλει είναι να κάνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση για να κλείσει θετικά την σεζόν και αν έρθει και η νίκη ακόμα καλύτερα, αλλά κι αυτή όπως γράψαμε πιο πάνω δίνει υπο προυποθέσεις την 3η θέση, αφού πρέπει να τον ευνοήσουν και τα άλλα αποτελέσματα.