Χωρίς το παραμικρό περιθώριο απώλειας βαθμών οι Μικτές της ΕΠΣΗ αντιμετωπίζουν σήμερα στον Αγιο Νικόλαο τα αντίστοιχα συγκροτήματα του Λασιθίου για την 4η αγωνιστική του Ενωσιακού πρωταθλήματος.
Το Ηράκλειο θέλει να κάνει το «δύο στα δύο» όπως είχε συμβεί και στα παιχνίδια του πρώτου γύρου, και να επωφεληθεί παράλληλα από «στραβοπατήματα» των Χανίων και Ρεθύμνου που αναμετριούνται μεταξύ τους στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς. Κόντρα στην πιο ασθενή ομάδα του 11ου ομίλου τόσο σε επίπεδο Παίδων όσο και σε επίπεδο Νέων η ΕΠΣΗ θα προσπαθήσει να διασκεδάσει και τις εντυπώσεις από τη μέτρια έως τώρα παρουσία της, καθώς σε καμία από τις δυο κατηγορίες δε βρίσκεται στην πρώτη θέση.
Στους αγώνες για τον πρώτο γύρο το Ηράκλειο είχε κάνει «περίπατο» συντρίβοντας το Λασίθι με 11 – 1 στους Παίδες και 4 – 0 στους Νέους, όμως η νίκη του Λασιθίου απέναντι στο Ρέθυμνο την προηγούμενη αγωνιστική με 2 – 0 ήταν ένα αποτέλεσμα που «αφύπνισε» την ομάδα της ΕΠΣΗ.
Η αποστολή των Νέων αποτελείται από τους Κασαπάκη, Χουρδάκη, Λουμπάκη, Καρβελά, Λυδάκη, Χρηστάκη, Κουράκη, Ξημεράκη, Χατζηπαυλή, Κυπριωτάκη, Χαλκιαδάκη, Βρεττό, Βαρούχα, Σπηλιωτάκη, Τσομπανάκη, Σκουλούδη, Νικολάου, Μανιουδή.
Στους Παίδες οι παίκτες που επιλέχθηκαν από τον Ενωσιακό τεχνικό Θόδωρο Μαρταβαντζή είναι οι Παναγιώτου Παπαδόπουλος, Κτιστάκης, Κρεμασμένος, Σφακιωτάκης, Αναγνωστάκης, Χατζάκης, Κουγιός, Τσατσάκης, Επιτροπάκης, Πηρουνάκης, Λυδάκης, Νικολάου, Λεμονιάς, Μαγουλάκης, Παπαγγελής, Βρυσανάκης, Κομνηνός.
Οι δυο αναμετρήσεις θα γίνουν στο Δημοτικό γήπεδο του Αγίου Νικολάου. Στη 1 μ.μ. θα ξεκινήσει ο αγώνας των Παίδων τον οποίο θα διαιτητεύσει ο κ. Μηνάς Κοκκινάκης από το σύνδεσμο Λασιθίου, ενώ στις 3 μ.μ. τη «σκυτάλη» θα πάρουν οι Νέοι σε μια συνάντηση που θα διευθύνει ο Γιάννης Μπινιχάκης από τον ίδιο σύνδεσμο.
Στους άλλους σημερινούς αγώνες για τον 11ο όμιλο τα Χανιά θα υποδεχτούν το Ρέθυμνο στο Δημοτικό Στάδιο «Μοναχής Ελιάς» με Παίδες και Νέους να αναμετριούνται στη 1 μ.μ. και 3μ.μ. αντίστοιχα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΠΑΙΔΕΣ
1. Χανιά 9-4 7
2. Ηράκλειο 14-4 5
3. Ρέθυμνο 3-5 2
4. Λασίθι 5-18 1
ΝΕΟΙ
1. Ρέθυμνο 4-2 6
2. Ηράκλειο 9-7 6
3. Χανιά 8-6 3
4. Λασίθι 2-8 3