Αντίο με νίκη στο 2011 θέλει να πει σήμερα ο ΟΦΗ που φιλοξενεί τον Λεβαδειακό στις 4 το απόγευμα (NOVA 2) στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”. Είναι το τελευταίο παιχνίδι για την κρητική ομάδα πριν φύγει ο χρόνος και θέλει το τρίποντο για να κάνει το καλύτερο φινάλε σε μια σεζόν με πολύ δυνατά συναισθήματα.
Ο ΟΦΗ κυνηγάει το νικηφόρο αποτέλεσμα για να δώσει χαρά και ικανοποίηση στον κόσμο του. Οι τρεις βαθμοί θα είναι ένας καλός μποναμάς για το ηρακλειώτικο συγκρότημα που θα κλείσει τη χρονιά με ρεκόρ βαθμών (21) και θα πιάσει τον ΠΑΟΚ στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα πριν από το τέλος του Αʼ Γύρου. Ουσιαστικά αν ο ΟΦΗ κερδίσει θα έχει εξασφαλίσει σε πολύ μεγάλο ποσοστό τον στόχο που είχε θέσει εξʼαρχής για μια άνετη παραμονή και θα έχει τη δυνατότητα να κοιτάξει για κάτι παραπάνω.
Η απώλεια βαθμών με την Κέρκυρα θα κάνει τον ΟΦΗ πιο προσεκτικό σήμερα καθώς περιθώρια για νέο στραβοπάτημα δεν υπάρχει. Ο Λεβαδειακός είναι επικίνδυνος αντίπαλος και παραδοσιακά δυσκολεύει τον ΟΦΗ αλλά η έδρα και η ανωτερότητα αποτελούν τα “όπλα” των γηπεδούχων απέναντι στην ομάδα του Παράσχου. Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Αναστόπουλο που δεν θα έχει στην διάθεση του τους Παπουλή, Μπόντορ αλλά στον αντίποδα επιστρέφει ο Τζόρντι Λόπεζ. Στην 20άδα που επέλεξε ο τεχνικός του ΟΦΗ συμπεριλαμβάνονται οι Κάρολ, Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Σόουζα, Κάλαιτζιτς, Βερόν, Τζόρντι Λόπεζ, Σουμπίνιο, Χόρχε Λόπεζ, Ζορμπάς, Ουκάρ, Σίστις, Μάντζιος, Καμπάνταης, Μονιάκης, Μπούρμπος, Βάντο.
Στην αποστολή βρίσκεται και ο Σουμπίνιο και δεν αποκλείεται ο Αναστόπουλος να τον χρησιμοποιήσει στην βασική ενδεκάδα. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι παίκτες που δεν έπαιξαν στην Πάτρα στο παιχνίδι κυπέλλου με την Παναχαϊκή. Μια πιθανή ενδεκάδα: Κάρολ, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Βερόν, Κάλαιτζιτς, Σουμπίνιο, Χόρχε Λόπεζ, Μάντζιος, Σίσιτς.
Ο Αναστόπουλος έδωσε ανάσες στους περισσότερους βασικούς του στο κύπελλο και περιμένει σήμερα μια πιο φρέσκια και πιο αποφασιστική ομάδα σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια. Ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει ζητήσει από τους παίκτες του να μπουν δυνατά από το ξεκίνημα για να μπορέσουν να ανοίξουν την άμυνα του αντιπάλου και να φτάσουν στον στόχο τους. Όπως γράφουμε και πιο πάνω επικρατέστερος να αντικαταστήσει τον Παπουλή είναι ο Χόρχε Λόπεζ και τον Μπόντορ ο Βερόν ενώ παρά τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Σουμπίνιο στην 11άδα.