ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Πειραιώς (μη εκτελεστικό μέλος) αναλαμβάνει από την 01/01/2012 ο κ. Παναγιώτης Ρουμελιώτης. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Ρουμελιώτης, υπό την ιδιότητά του αυτή, θα είναι πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης Κινδύνων του Δ.Σ. (Risk Management Committee), μέλος της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού και συγχρόνως ως οικονομικός σύμβουλος διοίκησης θα εποπτεύει και τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις του Ομίλου. Ο κ. Ρουμελιώτης διετέλεσε καθηγητής οικονομικών σε ελληνικά και ξένα Πανεπιστήμια, υπουργός Εμπορίου, Εθνικής Οικονομίας και ευρωβουλευτής, ενώ εκπροσώπησε την Ελλάδα σε πολλούς διεθνείς οργανισμούς μεταξύ των οποίων και στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο από το οποίο αποχωρεί στο τέλος του έτους.

ΤΑΧ. ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ
Δεκαπέντε οργανισμοί και σωματεία φιλανθρωπικού χαρακτήρα και εκατοντάδες παιδιά που έχουν ανάγκη από τη φροντίδα όλων μας, σκιαγραφούν την ταυτότητα του Ταμιευτηρίου Αγάπης, του bazaar που τείνει να εξελιχθεί σε θεσμό για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Χριστουγεννιάτικα στολίδια, κάρτες, παιχνίδια, χειροποίητα και μη αντικείμενα των ΜΚΟ που θα συμμετάσχουν πρόκειται να διατεθούν προς πώληση κατά τις 12, 13 και 14 Δεκεμβρίου από τις 10:00 έως και τις 17:00, στην αίθουσα του Παλαιού Χρηματιστηρίου (Πεσμαζόγλου 1). Στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar "ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΑΓΑΠΗΣ" θα δώσουν το "παρών" οι οργανισμοί ΕΛΕΠΑΠ, ΕΨΥΠΕ, Θεοτόκος, Make-A-Wish (Κάνε-μία-Ευχή Ελλάδος), Παιδικά Χωριά S.O.S., Πίστη, UNICEF, Χαμόγελο του Παιδιού, Φλόγα, Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα, Κιβωτός, Αγκαλιά, Ορίζοντας, Ελληνική Εταιρεία Σκλήρυνσης κατά Πλάκας και Κέντρο Βρεφών "Η ΜΗΤΕΡΑ".

ATEbank
Τη συγχώνευση της ATEbank με τις θυγατρικές της εταιρείες "ΑΤΕ ΚΑΡΤΑ Α.Ε." και "ΑΤΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.", με απορρόφηση της δεύτερης και της τρίτης από την ATEbank, ενέκρινε το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας.

ΟΠΑΠ
Το Power Spin και το Bowling στη σειρά των Monitor Games και το Flipper Drop και το Ducklings στη σειρά Go Lucky, είναι τα τέσσερα νέα παιχνίδια, τα οποία θα μπορούν να επιλέγουν, από την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, για να δοκιμάζουν την τύχη τους, όσοι επισκέπτονται τα πρακτορεία της ΟΠΑΠ Α.Ε.