Μαθητές θα βοηθήσουν στο στολισμό του δέντρου

Αύριο το απόγευμα η φωταγώγηση


Παρέα με τους μαθητές της πόλης θα στολίσει, για πρώτη φορά φέτος, το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο ο Δήμος Ηρακλείου.

Σήμερα, στις 12.30 το μεσημέρι στην πλατεία Ελευθερίας, μαθητές από τα Ειδικά Σχολεία Ηρακλείου θα βοηθήσουν στο στόλισμα του μεγάλου χριστουγεννιάτικου δέντρου, στο κέντρο της πόλης, στέλνοντας μάλιστα ένα δυνατό μήνυμα ανθρωπιάς και δύναμης.

Επίσης μαθητές από το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου θα συμμετάσχουν στη διακόσμηση αλλά και θα διανθίσουν μουσικά την πρωτοβουλία αυτή με όμορφες γιορτινές μελωδίες.

Η δράση αυτή, που έχει και την υποστήριξη του Συλλόγου Βιβλιοπωλών Ηρακλείου, αποτελεί την αρχή ενός θεσμού που θα συνεχίσει κάθε χρόνο με μαθητές από διάφορα σχολεία του δήμου μας.Φωταγώγηση

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον δήμαρχο Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη θα γίνει αύριο, Τετάρτη, στις 8.30 το βράδυ στην πλατεία Ελευθερίας.

Θα ακολουθήσει συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηρακλείου σε ένα πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, μιούζικαλς και τραγούδια των Μ. Λοΐζου, Μ. Χατζιδάκι και Δ. Σαββόπουλου και Μ. Θεοδωράκη.

Συμμετέχει η σοπράνο Λένα Χατζηγεωργίου , ο Γιάννης Κασσωτάκης, ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης και άλλοι Κρήτες καλλιτέχνες.

Δ/νση: Λ.Τζωρτζάκης.