
«ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ» ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ - ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΘΑΡΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΑ ΑΙΤΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΒΑΡΔΑΚΗ
Aλλιώς περίμεναν να ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα στο Χερσόνησο η οποία στις 5 πρώτες αγωνιστικές έχει «στραβοπατήσει» ήδη 3 φορές με την προχθεσινή εντός έδρας ισοπαλία με το Μινώταυρο να την απομακρύνει 5 βαθμούς από την κορυφή.
Έπειτα από 3 συνεχόμενα χρόνια στη Γʼ Εθνική η «προσγείωση» στο περιφερειακό δεν έγινε με ομαλό τρόπο, με τον τεχνικό της ομάδας Άγγελο Βαρδάκη να εστιάζει σε δυο τομείς το έδαφος που έχει χαθεί στα 5 παιχνίδια.
Οι πολλές απουσίες παικτών «κλειδιά» για τη σωστή λειτουργία της ομάδας, και η έλλειψη καθαρού μυαλού στα περισσότερα ματς έχουν στοιχίσει 7 πόντους από τη Χερσόνησο σύμφωνα με το νεαρό προπονητή ο οποίος ωστόσο θεωρεί ότι τα πράγματα μπορούν σύντομα να αλλάξουν προς το καλύτερο.
«Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος μας χαρακτήρισαν ως ένα από τα φαβορί. Συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό αρκεί να παίζει η …11άδα που θέλω. Στο τελευταίο παιχνίδι δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Μασέλης, Γουργιώτης, Μηλάκης, ο Βασιλείου ήταν ανέτοιμος, ενώ οι Χαλκιαδάκης και Γ. Αριστεινίδης παραμένουν τιμωρημένοι. Οι απουσίες αυτές μας ρίχνουν. Τα παιδιά που μπαίνουν στη θέση τους δε μπορούν να τους αντικαταστήσουν. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι δε βγάζουμε στο γήπεδο το πρόσωπο που έχουμε στις προπονήσεις. Παίζουμε πιο κάτω από τις δυνατότητες μας. Αφήνουμε πολύτιμο χρόνο να περάσει ανεκμετάλλευτος και κάνουμε τα εύκολα δύσκολα, μη αξιοποιώντας τις φάσεις που δημιουργούμε» αναφέρει στην «Π» ο τεχνικός της Χερσονήσου Άγγελος Βαρδάκης προσθέτοντας πάντως ότι η δυναμικότητα του φετινού πρωταθλήματος μπορεί να φέρει σύντομα τα πάνω – κάτω.
«Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα φέτος θα κριθεί στα ντέρμπι, καθώς όπως έχουμε δει όλες οι ομάδες χάνουν βαθμούς με οποιονδήποτε αντίπαλο. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε οτιδήποτε. Την Κυριακή στο ντέρμπι με το Γιούχτα έχουμε την ευκαιρία να μειώσουμε τη διαφορά στους δυο βαθμούς».
Η εβδομάδα συνεχίζεται όμως με ένα παιχνίδι χωρίς γυρισμό, καθώς αύριο υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο στο γήπεδο του Κρουσώνα.
«Ο αντίπαλος μας είναι πολύ δυνατός στην έδρα του, όμως θα παίξουμε το παιχνίδι μας θέλοντας να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Πρέπει να βελτιωθούμε στα τελειώματα των φάσεων, και τα στημένα, και έχουμε δύναμη και καθαρό μυαλό που είναι στοιχεία που θα κρίνουν το νικητή» επισημάνει ο κ. Βαρδάκης.
Στο παιχνίδι αυτό θα επιστρέψει ο Μηλάκης ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ τιμωρημένοι παραμένουν οι Γιώργος Αριστεινίδης και Χαλκιαδάκης.

