Tο ρολόι του διαιτητή Γιαλαμά σημάδευε το 5ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Χελά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Δειλινών χαρίζοντας τη νίκη στη Γαρίπα με 2-3, σʼ ένα συγκλονιστικό ματς.

Τα Δειλινά προηγήθηκαν μόλις στο 3ʼ όταν έπειτα από δοκάρι του Μπακαλάκη, ο Γιακουμάκης πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Η απάντηση της Γαρίπας ήρθε στο 13ʼ, με τον Κόκκαλη που ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 65ʼ ο Κώστας Τσαφαντάκης έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, πετυχαίνοντας το 1-2. Στο 70ʼ τα Δειλινά κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Βιστάκη από τον Βασιλαρόπουλο, με τον αμυντικό της Γαρίπας να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Γιακουμάκης που ευστόχησε από την άσπρη βούλα έφερε το ματς στα ίσια.

Τη νίκη στη Γαρίπα χάρισε όπως προαναφέραμε ο Χελά στο 95ʼ όταν διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

ΔΕΙΛΙΝΑ: Καλεμάκης (85ʼ λ.τ. Χριστάκης), Χιώτης (75ʼ λ.τ. Ποντίκαλης), Μπακαλάκης, Ανδρεαδάκης, Νηστικάκης, Βιστάκης, Ταγιάγια, Μάρα, Μιχελάκης, Γιακουμάκης, Μαρής.

ΓΑΡΙΠΑ: Παπαλεωνίδας, Βασιλαρόπουλος, Χελά, Ταγιάγια Λ., Δημόπουλος, Τσαφαντάκης Κ., Τσαφαντάκης Δ., Βάρτζης, Πετράκης, Κόκκαλης, Γκαραγκούνης (75ʼ Σεραφειμίδης).



ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΟΝΤΙΚΑΛΗΣ: Μας αδικεί η ήττα

Φανερά πικραμένος από τον τρόπο με τον οποίο γνώρισαν την ήττα τα Δειλινά ήταν ο Γιώργος Ποντίκαλης. Ο τεχνικός των πρασίνων χαρακτήρισε άδικο το τελικό σκορ για την ομάδα του, ενώ κατέθεσε και κάποια παράπονα για την διαιτησία, υποστηρίζοντας πως το πρώτο και το τρίτο γκολ της Γαρίπας προήλθαν από οφσάιντ που δεν καταλογίστηκε.

Από την άλλη ο πρόεδρος της Γαρίπας, Χρήστος Βασιλάκης επεσήμανε πως η ομάδα του ήταν ανώτερη και δίκαια κατέκτησε τους 3 βαθμούς. Παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες που παρά το γεγονός πως έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, δεν κατάθεσαν τα όπλα αλλά κυνήγησαν και τελικά κατέκτησαν τη νίκη.