Με αφορμή την απάντηση που έδωσε στη Βουλή ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Σαχινίδης, σε ερώτηση της κ. Ζούνη, ο ΣΕΓΑΣ τονίζει με ανακοίνωσή του τα εξής:

“Ο κ.Σαχινίδης ψεύδεται και παραπλανά τη Βουλή, όταν λέει ότι «εμείς κόψαμε από την επιχορήγηση των Υπουργείων ένα ποσό και από κει και πέρα είναι θέμα εσωτερικό των Υπουργείων από ποιους φορείς ή ποιες δράσεις θα περικόψουν τα αντίστοιχα ποσά».

Επειδή ο κ. Σαχινίδης είναι από τους βασικούς υπεύθυνους για το πρόσθετο Δημοσιονομικό έλλειμμα του 2011, χρεώνεται το γεγονός ότι, εάν εφαρμοστεί αυτή η απόφαση, τα Σωματεία και τα Στάδια θα κλείσουν. Οι Αθλητικές Ομοσπονδίες έχουν εγκεκριμένους από το Κράτος Προϋπολογισμούς για το 2011, έχουν ήδη πραγματοποιήσει δαπάνες με βάση αυτή την έγκριση και αντιμετωπίζουν, εκτός από το φάσμα του λουκέτου, τεράστια διαχειριστικά προβλήματα από τις αποφάσεις του κ. Σαχινίδη.Ας κοιτάξει λοιπόν να λύσει άμεσα το πρόβλημα και να μην παραπλανά το Κοινοβούλιο και την κοινή γνώμη. Διαφορετικά θα μείνει στην Ιστορία σαν ο νεκροθάφτης του Ελληνικού Αθλητισμού".