ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΓΡΙΤΗΣ

Για δεύτερη χρονιά ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ στην Β’ Εθνική. Πέτυχε 11 γκολ και είχε 31 συμμετοχές ο δεύτερος μετά τον Βεζυρίδη. Οι αριθμοί λένε ότι ήταν ένας από τους παίκτες που βοήθησαν περισσότερο.



ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΛΗΤΣΙΩΤΗΣ

Άλλη μια απογοήτευση. Ήρθε ως ταλέντο από τον Ολυμπιακό αλλά δεν πήρε ευκαιρίες. Στις ελάχιστες παρουσίες του (μόλις 4 ως αλλαγή) δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο και τον Ιανουάριο αποτέλεσε παρελθόν.



ΠΙΕΤΡ ΒΛΟΝΤΑΡΤΣΙΚ

Ο Πολωνός επιθετικός στην δεύτερη χρονιά του στην ομάδα δεν βρήκε θέση βασικού. Είχε μεν 19 συμμετοχές αλλά ξεκίνησε στην ενδεκάδα μόνο τις 8. Πέτυχε δυο γκολ και…έχασε πολλά περισσότερα.



ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΟΥΛΗΣ

Μεταγραφή κι αυτός του Ιανουαρίου που είχε μια καλή παρουσία. Στα 13 ματς που αγωνίστηκε είχε 10 παρουσίες στην βασική ενδεκάδα και ένα γκολ που χάρισε τρίποντο κόντρα στον Εθνικό Αστέρα.



ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΟΪΛΕΔΗΣ

Αόρατος… αφού δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου. Είχε μια μόνο συμμετοχή για 6’ και αυτό ήταν όλο το πέρασμα του από το Ηράκλειο παρότι και αυτός όπως και ο Νικλητσιώτης που δόθηκαν δανεικοί από τον Ολυμπιακό ήρθε ως ταλέντο.



ΖΕΛΙΚΟ ΚΑΛΑΪΤΖΙΤΣ

Ο Σέρβος είχε και καλές και κακές στιγμές. Η χρονιά πάντως ήταν γεμάτη γιαυτόν καθώς έπαιξε σε 29 ματς και ήταν από τους πρώτους σε συμμετοχές πετυχαίνοντας και ένα γκολ που χάρισε τρεις βαθμούς στην Καλλιθέα.



ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΒΕΖΥΡΙΔΗΣ

Ξανά πρώτος σε συμμετοχές παίκτης του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα. Είχε πολλές καλές στιγμές (καλύτερη η απόκρουση στο πέναλτι με Πανθρακικό) και λίγες άσχημες αλλά γενικά ήταν και πάλι από τους καλύτερους.



ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΣΜΕΡΙΔΗΣ

Για μια ακόμα χρονιά στην σκιά του Βεζυρίδη. Επαιξε σε… 1,5 ματς και ήταν πολύ καλός. Δεν πήρε τις ευκαιρίες που ίσως θα περίμενε λόγω της παρουσίας του Βεζυρίδη αλλά πάντα ήταν σε ετοιμότητα.



ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ήρθε τον Γενάρη και είχε μια πολύ καλή παρουσία. Έπαιξε και αριστερά που είναι η θέση του αλλά και δεξιά προσφέροντας λύσεις στον προπονητή του. Από τους πιο αθόρυβους παίκτες αλλά με καλή δουλειά.



ΜΑΝΟΛΗΣ ΜΟΝΙΑΚΗΣ

Δεν πήρε πολλές ευκαιρίες και έκανε μισή σεζόν αφού από τον Ιανουάριο και μετά παραχωρήθηκε στον Ολυμπιακό και από κει πήγε στην Κέρκυρα. Είχε μόλις 8 συμμετοχές από τις οποίες τις 7 ως βασικός.



ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΙΑΠΑΚΗΣ

Αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου με προσδοκίες αλλά δεν είχε προσφορά. Έπαιξε σε 11 αγώνες (9 ως βασικός) αλλά το καλύτερο του παιχνίδι το έκανε στο κύπελλο κόντρα στην πρώην ομάδα του. Έφυγε τον Γενάρη λόγω του οικονομικού.



ΜΗΝΑΣ ΠΙΤΣΟΣ

Ο εκ των αρχηγών είχε μια καλή σεζόν. Αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια (ξεκίνησε στα 18) ενώ σε αρκετά ματς χρησιμοποιήθηκε και ως κεντρικός αμυντικός όπου και εκεί λόγω της εμπειρίας του είχε καλή παρουσία.



ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ

Ούτε φέτος πήρε ευκαιρίες παρότι πέρυσι, όποτε και έπαιξε, προσπάθησε. Είχε μόλις μια συμμετοχή για 19’ και από τον Γενάρη και μετά έφυγε από την ομάδα καθώς δεν περιλαμβανόταν στα πλάνα του Αναστόπουλου.



ΜΑΝΩΛΗΣ ΨΩΜΑΣ

Η μεγάλη απογοήτευση. Ο Κρητικός κεντρικός αμυντικός είχε μηδαμινή αγωνιστική προσφορά παρότι έπαιξε σε 16 ματς. Το οικονομικό πρόβλημα τον ώθησε στην έξοδο αλλά με άκομψο τρόπο και βρέθηκε σε δικαστική διαμάχη με τον ΟΦΗ.



ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μεταγραφή του Ιανουαρίου που είχε θετική παρουσία. Αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος συγκροτώντας με τον Μπερτίν ένα σταθερό δίδυμο.



ΚΕΝΤΑΛ ΟΥΚΑΡ

Από τους μεγάλους άτυχους της σεζόν. Πρόλαβε να παίξει μόλις 8 ματς πριν τον σοβαρό τραυματισμό του που τον έθεσε εκτός μάχης για όλο το υπόλοιπο της χρονιάς. Έδειξε πάντως ότι μπορούσε να βοηθήσει.



ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ

Είχε μια σχεδόν γεμάτη χρονιά με 26 παιχνίδια. Διακρίθηκε για το πολύ δυναμικό του παιχνίδι που κάποιες φορές του κόστισε την κίτρινη και την κόκκινη κάρτα. Έβγαλε ωστόσο πολύ πάθος και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν.



ΛΑΖΑΡΟΣ ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ

Ένας ακόμα άτυχος παίκτης για τον ΟΦΗ την χρονιά που πέρασε. Έπαιξε μόλις σε 5 ματς όλα ως βασικός αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη αφού τραυματίστηκε και έμεινε έξω για πολύ μεγάλο διάστημα. Από τους παίκτες που έχουν μέλλον στην ομάδα.



ΦΡΑΝΣ ΜΠΕΡΤΙΝ

Ο Αϊτινός κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια και γενικά είχε καλή παρουσία. Σταθερός με ελάχιστες εξαιρέσεις κράτησε την θέση του. Από τη νέα περίοδο ωστόσο θα αγωνίζεται στην Αλκή στο Κυπριακό πρωτάθλημα.



ΕΡΟΛ ΜΠΟΥΛΟΥΤ

Όταν αποκτήθηκε τον Ιανουάριο πολλοί αμφέβαλαν λόγω ηλικίας. Ωστόσο ο Τουρκογερμανός στα 10 ματς που έπαιξε ήταν πολύ καλός και μάλιστα πέτυχε και ένα κρίσιμο γκολ στο ντέρμπι με τον Παναιτωλικό που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.



ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ

Η ατυχία τον χτύπησε νωρίς στο ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου και η σεζόν τελείωσε πριν καν αρχίσει. Είχε μόλις 4 παρουσίες, τις 2 στην βασική ενδεκάδα, και φυσικά δεν μπορεί να κριθεί.



ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ

Φέτος δεν έδωσε αυτά που θα μπορούσε ίσως να δώσει. Έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και έχασε και τη θέση του στην ενδεκάδα. Έπαιξε σε 24 ματς από τα οποία μόλις στα 13 ως βασικός και πέτυχε ένα γκολ.



ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΒΑΣ

Αυτός κι αν ήταν άτυχος. Ίσως να διεκδικεί και το όσκαρ της ατυχίας καθώς τραυματίστηκε λίγες μέρες μετά τη μεταγραφή του και έμεινε από την αρχή εκτός ομάδας. Λογίζεται ως μεταγραφή Ιανουαρίου αν και δεν είχε πολλές συμμετοχές (συνολικά 4 ως αλλαγή).



ΙΒΑΝ ΡΟΥΣΕΦ

Ήρθε και αυτός τον Ιανουάριο και όποτε κλήθηκε να βοηθήσει το έκανε. Είχε 12 συμμετοχές από τις οποίες οι 8 ήταν στην βασική ενδεκάδα και σκόραρε δυο φορές δίνοντας ισάριθμες νίκες με Διαγόρα και Αγροτικό Αστέρα.



ΚΩΣΤΑΣ ΚΙΑΣΣΟΣ

Με 26 συμμετοχές, από τις οποίες οι 23 στην βασική ενδεκάδα, είχε μια γενικά καλή σεζόν. Βοήθησε από αρκετές θέσεις και αποτέλεσε ένα από τα κλειδιά του Αναστόπουλου για την ομάδα.



ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Δεν είχε τις συμμετοχές που ίσως θα περίμενε βάσει και της περσινής του παρουσίας αλλά ο συναγωνισμός ήταν έντονος στη θέση του. Έπαιξε σε 18 ματς και ξεκίνησε 11 φορές στην βασική ενδεκάδα.



ΜΠΟΖΙΝΤΑΡ ΤΑΝΤΙΤΣ

Από τις μεταγραφικές προσθήκες του Ιανουαρίου με την μικρότερη προσφορά. Ο πρώην παίκτης του Πανσερραϊκού είχε συνολικά 10 συμμετοχές ωστόσο δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην βασική ενδεκάδα (ξεκίνησε μόλις πέντε φορές).



ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ

Ο Μυτιληνιός φορ δεν πήρε ευκαιρίες. Είχε 9 συμμετοχές χωρίς ποτε΄να παίξει βασικός. Παρόλα αυτά πέτυχε δυο γκολ. Τον Ιανουάριο έφυγε και για αγωνιστικούς και για οικονομικούς λόγους από την ομάδα.





ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΒΕΡΟΝ

Κακό ξεκίνημα αλλά πολύ καλή συνέχεια. Ο Αργεντίνος που είχε 20 συμμετοχές φάνηκε από τον Ιανουάριο και μετά όταν πήρε την ευκαιρία και την άρπαξε από τα μαλλιά. Η τεχνική του και η εμπειρία του βοήθησαν τον ΟΦΗ και αν έπαιζε το ίδιο από την αρχή ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα για την ομάδα.



ΣΑΪΜΠΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΠΟΥ

Αποκτήθηκε την τελευταία ώρα των μεταγραφών αλλά ήταν από τους παίκτες που στην αρχή ξεχώρισε. Έκανε ένα καλό ξεκίνημα και σημείωσε 5 γκολ αλλά στη συνέχεια ήρθε ένας τραυματισμός που τον έφερε πίσω. Έπαιξε σε 27 ματς, στα 23 ως βασικός.



ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΜΠΑΝΤΑΗΣ

Σημαντική η προσφορά του στο διάστημα που αγωνίστηκε. Η μεταγραφή του συνοδεύτηκε από ερωτηματικά λόγω των τραυματισμών του αλλά ο έμπειρος φορ έδωσε απαντήσεις με τις 11 συμμετοχές του και τα 6 γκολ που πέτυχε.



ΜΑΡΚ ΓΚΟΥΕΪ

Ήρθε με προσδοκίες το καλοκαίρι αλλά τις διέψευσε. Πέτυχε μεν έξι γκολ αλλά στα περισσότερα ματς είχε μέτρια παρουσία. Αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια ενώ τον Ιανουάριο αποχώρησε και αυτός λόγω οικονομικών προβλημάτων.