ΚΡΗΤΙΚΟ ΒΟΛΙ - Επίδειξη στην Τύλισο
Το κρητικό βόλι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι κάτοικοι της Τυλίσου στην επίδειξη που πραγματοποίησε η προπονήτρια στίβου και παλιά πρωταθλήτρια Ελλάδας στη σφαίρα Φρόσω Βαγγέ, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου.
Τα μικρά παιδιά του χωριού αποδείχθηκαν πολύ καλοί στις βολές , τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της κ. Βαγγέ που δήλωσε:
"Η εκδήλωση που οργάνωσε ο σύλλογος και η ενεργός συμμετοχή των παιδιών, μου δίνει πολύ μεγάλη ελπίδα και αισιοδοξία γιατί το κρητικό βόλι είναι ξεχασμένο και εκείνο που επιθυμούμε είναι να το αναδείξουμε γιατί έχει τις δυνατότητες να γίνει ακόμα και ολυμπιακό άθλημα".
ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ - Νικητής στο νήμα ο Μπάτον
Ο Τζένσον Μπάτον πανηγύρισε μια εκπληκτική νίκη στο άκρως επεισοδιακό καναδικό Γκραν Πρι της Φόρμουλα Ενα, προσπερνώντας τον Σεμπάστιαν Φέτελ στον τελευταίο γύρο του έβδομου και πιο συναρπαστικού σε εξέλιξη αγώνα της χρονιάς.
Τρίτος τερμάτισε ο Μαρκ Ουέμπερ, ενώ ο Μίκαελ Σουμάχερ ισοφάρισε το καλύτερό του αποτέλεσμα μετά την επιστροφή του, παίρνοντας την τέταρτη θέση.
Ηταν μια κούρσα που είχε συνολικά 35 γύρους με αυτοκίνητο ασφαλείας, μία δίωρη διακοπή λόγω ισχυρής βροχόπτωσης και πάρα πολλές συγκρούσεις και ατυχήματα.
Ο Φέτελ παρέμεινε ωστόσο επικεφαλής της βαθμολογίας με 161 βαθμούς. Ο Μπάτον ανέβηκε στην δεύτερη θέση έχοντας 101.
ΒΟΛΕΪ
Στο κλειστό Μοιρών πραγματοποιήθηκε φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στο κλιμάκιο βόλεϊ Κρήτης παγκορασίδων και την ομάδα κορασίδων του ΣΦΠ Χανίων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τους διακλιμακιακούς και τους πανελλήνιους αγώνες αντίστοιχα.
Ο ΣΦΠΧανίων επικράτησε με 3-0 αλλά τα μηνύματα από τις νεαρές αθλήτριες του κλιμακίου ήταν κάτι παραπάνω από αισιόδοξα λαμβάνοντας υπόψιν ότι ήταν η πρώτη φορά που έπαιξαν όλες μαζί.
Με το κλιμάκιο έπαιξαν οι:
Καρουζάκη, Κοκαράκη,
Χατζηδάκη (Μεσαρά), Κτιστάκη, Χατζηνικολάου (ΑΘΛΕΣΗ), Σφυρή (ΣΦΠΧ),
Σκιτζή (Ακρωτήρι), Βακαλοπούλου, Αποστολάκη (Σούδα), Βοτζάκη, Τζαγκαράκη, Κυρικλάκη, Παπασηφάκη (Κύδων), Πετρακάκη,
Βροντάκη (Αρκάδι).

