
Στον πάγκο του Ζαρού θα βρίσκεται και του χρόνου ο Μανώλης Σουτζής. Ο νεαρός τεχνικός συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας της Μεσσαράς και θα καθοδηγήσει τους «πράσινους» και του χρόνου στο περιφερειακό.
«Και οι δυο πλευρές θέλαμε να συνεχίσουμε ό,τι ξεκινήσαμε πέρυσι. Του χρόνου τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα, όμως με τα οικονομικά δεδομένα που θα έχουμε στη διάθεση μας θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα αντεπεξέλθει στην κατηγορία» επεσήμανε ο τεχνικός του Ζαρού.
ΠΟΑ
Στο Ατσαλένιο θα συνεχίσει να αγωνίζεται και του χρόνου ο Μιχάλης Συσκάκης, καθώς τα βρήκε με τη διοίκηση του ΠΟΑ. Οι «πράσινοι» είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα.
ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ
Τρεις παίκτες από την Ανάληψη πρόκειται να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα της Χερσονήσου.
Πρόκειται για τον 19χρονο επιθετικό Γιώργο Παπουτσάκη, τον 18χρονο δεξιό οπισθοφύλακα Γιώργο Καρδάση, και το συνομήλικο του αριστερό μπακ Αλέξη Χαριτάκη.
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται η απάντηση των Βλάχου και Αραβιάκη.
Στο μεταξύ σίγουρη είναι η συμμετοχή στη διοίκηση των Γιώργου και Κώστα Μιχελεκάκη, Γιάννη Κορδώνη, Δημήτρη Κ. Παρλαμά, Δημήτρη Ι. Παρλαμά, Νίκης Μαραγκάκη, Βαγγέλη Παπαδάκη, Γιάννη Λαρεντζάκη και Αντώνη Κριμύλη.

