Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Δαφνών λόγω του απροσδόκητου θανάτου 33χρονου συγχωριανού τους, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε λίγο πριν από το χωριό. Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν από τις 5 χθες τα ξημερώματα οπότε και ο 33χρονος αγρότης, πατέρας δύο παιδιών, επέστρεφε με το αυτοκίνητο του στις Δαφνές.

Συγχωριανοί του ανέφεραν συντετριμμένοι ότι ο άτυχος άνδρας επέστρεφε από γαμήλιο γλέντι όπου ήταν προσκεκλημένος μαζί με πολλούς άλλους από το χωριό. Το κακό συνέβη όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να φύγει από την πορεία του και να καταπέσει σε γκρεμνό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο θάνατος του ήταν ακαριαίος. «Είμαστε συγκλονισμένοι από το χαμό του συγχωριανού μας. Την μία στιγμή διασκεδάζαμε στο γάμο και την άλλη μάθαμε ότι σκοτώθηκε. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ότι χάθηκε τόσο άδικα» ανέφεραν στην «Π» κάτοικοι των Δαφνών.

Υπό το βάρος της τραγωδίας, χθες αναβλήθηκε η δεξίωση της που είχε προγραμματιστεί μετά την τελετή των αποκαλυπτηρίων τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Πεσόντων.