Στο κοινό της πόλης θα τις συστήσει ο κορυφαίος Ψαραντώνης με τον οποίο θα συμπράξουν επί σκηνής

Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή συνεχίζουν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους και αυτή τη φορά η Κυριακή των Βαίων τις βρίσκει στην Κρήτη, στο Ηράκλειο, για μια μοναδική παράσταση στο «Αστόρια» την Κυριακή 17 Απριλίου, στις 8.00.μμ. Στο κοινό της πόλης θα τις συστήσει, ο κορυφαίος Ψαραντώνης με τον οποίο θα συμπράξουν επι σκηνής.

Τιμή εισιτηρίου : 15 Ευρώ και φοιτητικό 10 Ευρώ

Προπώληση απο το Δισκοπωλείο Αεράκης και το ταμείο του «Αστόρια».

Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή ανεβοκατεβαίνουν τις μουσικές κλίμακες και διαβαίνουν τις μουσικές γέφυρες που έστησαν μάστορες σαν τον Nino Rota, τον Gershwin, τον Χατζηδάκι, τον Ξαρχάκο,τον Τσιτσάνη αλλά και τον Bregovic, τον Dylan και τον Screaming Jay Hawkins για να αποκαλύψουν το όνειρο και την ελπίδα μέσα από τον παγκόσμιο κινηματογράφο.

Μουσικές του έρωτα και της αναρχίας, του πάθους και της διεκδίκησης, της προσμονής και της φυγής, της αδικίας και των κοινωνικών αγώνων, της φύσης και της μαγείας….. αλλά και νέες, ανέκδοτες συνθέσεις των δύο περφόρμερ.

Tο ρεπερτόριό τους αποτελούν τραγούδια από τις παραδόσεις διαφόρων λαών: ρεμπέτικα και παραδοσιακά ελληνικά σε όλες τις διαλέκτους συμπεριλαμβανομένων ελληνόφωνων της Κάτω Ιταλίας, πορτογαλέζικο fado, ισπανόφωνα, γαλλικά, ιταλικά, ρουμάνικα, τούρκικα, αραβικά, τσιγγάνικα, σέρβικα, αμερικάνικο μπλουζ και τζαζ, αρμένικα, σεφαραδίτικα, πομάκικα και βουλγάρικα, καθώς επίσης και δικές τους συνθέσεις. Όλα τα τραγούδια τους ξεχωρίζουν για την εκφραστικότητα και την αντοχή τους στο χώρο και στο χρόνο, ενώ το βασικό ζητούμενο της έρευνάς τους είναι οι βαθύτερες ρίζες του κάθε τραγουδιού, γι' αυτό και δουλεύονται πολύ καιρό πριν την παρουσίασή τους, ούτως ώστε να ανακαλυφθούν πράγματα που δεν φαίνονται στα πρώτα ακούσματα.