Μάνα και κόρη τα έβαλαν με τους ληστές, ακινητοποίησαν τον ένα όμως δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν μέχρι να έρθει η Αστυνομία. Η νέα ληστεία έγινε χθες νωρίς το πρωί σε περίπτερο- ψιλικατζίδικο στην πλατεία Σινάνη.

Στο κατάστημα βρίσκονταν οι δύο γυναίκες, όταν ξαφνικά είδαν δύο νεαρής ηλικίας άτομα να μπαίνουν με γρήγορες κινήσεις και κρατώντας ο ένας από τους δύο μαχαίρι απειλούσε ζητώντας τα χρήματα από το ταμείο. Οι δύο δράστες φορούσαν κουκούλες και κασκόλ για να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους.

Ο ένας κινήθηκε προς την ταμειακή, άρπαξε τα χρήματα που υπήρχαν εκεί και γέμισε το μπουφάν του με τσιγάρα και καπνό. Έφυγε και άφησε πίσω του το συνεργό του, ο οποίος δεν οπλοφορούσε. Κάποια στιγμή μας είπε εργαζόμενη στο κατάστημα, ο δεύτερος ληστής προσπάθησε να πάρει κι εκείνος τσιγάρα και καπνό, αλλά η κόρη της ιδιοκτήτριας με ένα πλαστικό τον χτύπησε στο κεφάλι και τον σώριασε στο πάτωμα. Οι δύο γυναίκες έβγαλαν τη κουκούλα του ληστή, είδαν το πρόσωπό του, αλλά εκείνος μπόρεσε να σηκωθεί και το έβαλε στα πόδια.

Οι κινήσεις τους καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και το υλικό βρίσκεται στη διάθεση της αστυνομίας