Eπιτέλους. Η Γ.Γ.Α. ενέκρινε τον προϋπολογισμό του ΕΑΚΗ, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, η Διοίκηση του Αθλητικού Κέντρου προμηθεύτηκε πετρέλαιο χθες πληρώνοντάς το και μετά από δύο μήνες το κολυμβητήριο Ηρακλείου ανοίγει. Η προσπάθεια της Διοίκησης του ΕΑΚΗ και φυσικά των κολυμβητικών συλλόγων της πόλης απέδωσε και τη Δευτέρα στις 2 μ.μ. το κολυμβητήριο επαναλειτουργεί με... ζεστό νερό.

Μάλιστα χθες σύλλογοι εξέδωσαν ανακοινώσεις και το γνωστοποιούν σε γονείς και αθλητές. Ως γνωστόν το κολυμβητήριο είχε κλείσει στις 7 Φεβρουαρίου διότι η ΓΓΑ δεν είχε εγκρίνει το νέο προϋπολογισμό, ο λογαριασμός του ΕΑΚΗ είχε μπλοκαριστεί, πετρέλαιο δεν μπορούσε να αγοράσει λόγω χρεών, υπήρξαν παρεμβάσεις και διαμαρτυρίες όλο αυτό το διάστημα, οι αθλητές πήγαιναν σε ιδιωτικά και δημοτικά κολυμβητήρια για προπονήσεις και τελικά χθες ήρθε η ευχάριστη είδηση.



Ξανά Δημόπουλος

Ο Αντώνης Δημόπουλος θα συνεχίσει στην προεδρία της ΠΕΚΥΚ-Ρ για τα επόμενα τρία χρόνια, μια θέση που έχει (στην 2η θητεία του) από το 1994.

Τα μέλη της ΠΕΚΥΚ-Ρ που είχαν οριστεί από την ΚΟΕ, συνεδρίασαν για να εκλέξουν το νέο Δ.Σ. και υποψήφιοι για την προεδρία ήταν οι Αντώνης Δημόπουλος (ΕΓΟΗ) και Γιώργος Καμαρίτης (Αργοναύτες). Με ψήφους 9-7 την θέση κατέλαβε ο κ. Δημόπουλος με τον κ. Καμαρίτη να μην δέχεται την θέση του αντιπροέδρου που του προτάθηκε.

Τις υπόλοιπες θέσεις κατέλαβαν:

A’ αντιπρόεδρος: Γ. Παντελάκης (ΝΟΡ)

Β’ αντιπρόεδρος: Μ. Γιγουρτάκης (ΟΦΗ)

Γ. Γραμματέας: Μ. Κόκκινος (Υδροκίνηση)

Ταμίας: Γ. Βενέρης (ΚΟΗ)

Έφοροι κολύμβησης: Α. Φιορέντζη (ΝΟΑΝ), Πλοκαμάκη (ΝΟΧ)

Έφορος πόλο: Μ. Γιγουρτάκης (ΟΦΗ)

Έφοροι συγχρονισμένης: Γ. Βενέρης (ΚΟΗ), Δ. Πρωιμάκης (Ωρίωνας)

Δημόσιες Σχέσεις: Α. Δημόπουλος (ΕΓΟΗ), Δ. Πρωιμάκης (Ωρίωνας), Μ. Κουντάκης (ΝΟΗ)

Μέλη: Σπυριδάκης Γ. (ΟΦΗ 2000), Μαραγκουδάκης Χ. (ΝΟΧ), Μηναδάκης Μ. (Δελφίνια), Μαρίνη Α. (Ηράκλειο ‘91), Κυριακούλης Κ. (Ροδίων Άθληση), Καμαρίτης Γ. (Αργοναύτες), Μπενάκης Α. (Ρέθυμνο) και Πευκιανάκης Ν. (ΥΣ Ρόδου).

Να σημειωθεί ότι η κ. Μαρίνη δεν δέχτηκε τη θέση του ΓΓ που είχε στο προηγούμενο Δ.Σ. ούτε η κ. Μηναδάκη τη θέση της εφόρου κολύμβησης.